nollfemnolltvå - en bildblogg.

.

om text. Permalink1
Om tio minuter drar jag in till malmöfestivalen med massa fint folk. Cya!

BÄRMIG

Foto - Människor Permalink3


Haha nu hittade jag faktiskt en bild som jag inte har visat.
Det är på Lykke. Såhär ser hon ut när hon låtsas att hon är en ledsen liten bebis och behöver kramas. I verkligheten vill hon bara att jag ska bära henne.

varför krångla till det?

Foto - Människor Permalink1

Egentligen gillar jag inte alls färglösa inlägg med bara massa text, (det är därför det sällan kommer nya inlägg. ingen ny bild = inget nytt inlägg, men whatever.) men för tillfället är det så himla mycket klödd runt våra datorer här hemma. Vi har en sjukling som snart kraschar, och på den ligger alla mina bilder, redigerinsprogram, kameragrejer osv. Datorn sjunger ju som sagt på sista versen, och det finns inte diskutrymme nog för att konvertera om mina RAW-filer. Vid pappas dator får man bara sitta om man är en pappa westerström. Sen har vi en dator som även den, nätt och jämt överlever. På den finns Itunes, och det är ju viktigt. Också har vi då den nya. Numera kallad "mammas dator". På den finns ingenting. Och jag har problem med att installera mitt photoshop på den. MEN när det är gjort, kommer jag lägga upp bilder igen.. hehe.

Detta inlägget kändes jobbigt likt den där reklamen på Tv, om det är Ramlösa eller Loka kommer jag inte ihåg. Det är något bubbelvatten i alla fall... Den reklamen med en kille som kommer sent till mötet och drar en femton mil lång historia om Lasse Berghagen på bussen och brevbärrarskägg som fastnar i brevinkastet, and then it goes on and on and on and on..... Slutar med "varför krångla till det?"
Jag ville bara ursäkta mig för bild-lösa inlägg.
och nu kände jag mig mer eller mindre tvingad att lägga upp en gammal goding trots allt. ehe.

Till top