nollfemnolltvå - en bildblogg.

nu sommarjobbar jag på dagis.

uncategorized Permalink1


Visst ja, jag har en blogg också!

Det är lite klurigt att få ihop tiden så att både saker som ska göras blir gjorda, och saker som jag vill göra, också blir avklarade.
I onsdags började jag sommarjobba på dagis, (och lämnade ett annat sommarjobb bakom mig!). Det är slappt, löst och ledigt. Vi börjar dagen med frukost tillsammans, sen går vi ut i lekhallen och kastar oss bland kuddar och leksaker och låtsas att allting är pokebollar. Killarna turas om att vara pikatchu och springa runt och ropa "pika pika pika!!" och sen går vi tillbaka till avdelningen. Några flickor hänger och klänger på mig och vill att jag ska rita åt dem. I onsdags var det prinsessor som gällde, igår var det fjärilar, och idag har jag ritat mängder av änglar och älvor. Någon gång då och då kommer pojkarna med pokemontidningar och ber mig rita av. Sen åter till prinsessor och änglar. Sen blir det fruktstund, en sväng till lekplatsen, lunch, mellis och en glass om man har tur. Och så rullar det på. 
Efter tre dagar börjar jag redan tycka att det är lite långtråkigt och enformigt, så idag tog jag saken i egna händer och satte på bamselåtar också gjorde vi hus och akvarium av pappkartonger. 
En liten stund i alla fall, innan lilla Ida frågade efter en prinsessa "med en vacker vacker balklänning med hjärtor!". Då var det kört, "kan du åsså rita till maaaj??" "och jaaaag vill haa en ängel" "Jag också fröken, du! jag vill också ha en!"  

Och det mest tragiska i den där texten hade ingenting med varken älvor eller hjärtor att göra. Det värsta är att de kallar mig fröken. Tur för dem att de är så fruktansvärt söta...

tjugosjätte

Foto - Människor Permalink0


Caroline
Jag kommer inte ihåg om jag visade denna bilden eller inte. Jag kommer ihåg att jag laddade upp bilden, gjorde ett inlägg och tog bort det igen. För att jag inte var säker på om jag gillade den såhär. Nu är jag säker. Och jag gillar den.

Ber om ursäkt för att jag visar så himla många "gamla" bilder hela tiden. Det beror nog mest på att jag hoppar fram och tillbaka mellan olika bilder att redigera. Lite bröllop, sen tröttnar jag på det, eller hittar en annan bild som jag bara måååste fixa lite innan jag går på nästa bröllopsbild. Och så håller det på. Lite av varje, lite hit och dit.

blomblommiblomblom.

Foto - Natur. Permalink1


skulle cykla till en vän och att tvungen att stanna... färgerna var ju så fina ^^

Till top