nollfemnolltvå - en bildblogg.

inte riktigt som det var tänkt.

om ätbart. Permalink1


Det var tänkt att jag skulle lägga upp en del bilder från helgen. men icke, jag är helt slut i huvudet så jag orkar verkligen inte. En bild fick räcka. En bild på Love och en sötelisöt kattbebis.

SIESTA!

om äventyr. Permalink2bilder: rockfoto.nu

Jag har spenderat onsdag-söndag bland musik, nachos, brunbrända axlar, lera, stövlar, pussar, gratis lypsyl, ravioli, rök, skratt, lufthockey, langos, skicka-videre-böcker, djurensrätt, regn, tält, gitarrer, utedass, engångsglas, yoda-ringar och sol. osv osv osv osv osv    

kort version: Jag har varit på Siesta!

25e maj.

om ätbart. Permalink1

Hejhejhemsktmyckethej
Det går långsamt framåt med bloggningen. Men, det är okej.
Nu har jag tillbringat lite kvalitetstid med päronen ;) hehehe. Det började med att pappa visade mig hans nyfunna favoritsysselsättning (nästan i alla fall)  - springa 4,7km längs järnvägsspåret. Och han har ingen egen Ipod, eller MP3 för den delen, så han fick för sig att jag skulle springa utan, och han skulle använda min. Never. Att springa utan musik är som prinsesstårta utan marsipan - astråkigt. Vi kompromissade så jag fick ha musik på första halvan, och springa den jobbiga biten utan. Snällt. Oooooch efter detta kan jag dra slutsatsen att jag åtminstone har bättre kondition än far min! (med tanke på att jag knappt hunnit bli svettig vid det laget då han var nära döden...... låt aldrig pappa få reda på denna texten!!!!!!!)
Och nu senast har jag bakat med mami, något recept ur Allas (big fan of tanttidningar) med rabarber och grejor. Små bakelser som för tillfället bättrar på brännan inne i ugnen.. Håller tummarna för att det ska smaka. Eh.
Over and out.

Till top