nollfemnolltvå - en bildblogg.

morron!

uncategorized Permalink0
goder morgon gott folk. jag är i skolan. och jag tvivlar på om det ens är en god morgon? orkar ju inte ljuga såhär offentligt, hehe. jag stressade isönder i morse. för jag har blivit fantasiskt dålig på att somna på kvällarna, så när klockan ringde satte jag mig upp i sängen, virade täcket runt mig så jag liknade en gigantisk puppa, och somnade om - sittandes. hemskt om du frågar mig.

ffound.

om text. Permalink3
le love

etthöstlöv.

Foto - Natur. Permalink1


Och så var det tisdag. Jag gör ett avbrott med bebisbilderna nu tänkte jag.
Kul att de är uppskattade. Kul också att vi har höstlov nästa vecka, och att jag ska plåta nästa söndag.
Rent ut sagt svinkul är det faktum att mina kommande veckor är proppade med foto och allt som hör till. Kanon enligt mig, för det var så himla länge sen.
Idag tog vi gruppfoto i skolan. Det är så att Lunds tre största gynmasieskolor har en slags revy varje år. På vår skola är vi tolv olika grupper som ser till att det hela blir av, och jag råkade hamna i fotogruppen. Vårt uppdrag blev först och främst att fånga alla snygga ansikten på bild, det blir närmare bestämt 14 gruppbilder och 155 enskilda porträtt som ska klämmas in på raster och håltimmar. En liten utmaning, men ack så skönt att abryta lektioner då och då för att leka runder i fotorummet ;) heh.

Till top