nollfemnolltvå - en bildblogg.

när den ena är dummare än den andra:

om text. Permalink1

igår hade mamma och pappa lyckats fynda 6 nya glas och berättade under middan att de sammanlagt spenderat 600 kronor i affären...

lillebror.1: SHIT! va billigt med 600 för glas!!!

mamma: nämen, inte 600 för glasen, dom kostade bara 10!

lillebror.2: 10 kronor för alla då va?

det mest ologiska jag någonsin fått för mig.

om ytligheter. Permalink3


Att jag göra bilderna svartvita kan vara något av det mest ologiska jag någonsin fått för mig med tanke på att jag ville visa vilka fina färgklickar jag fått in i mitt rum. (hatarhatarhatar ordet klick, men kom inte på nån synonym till färgklick...)
 However, neccesären med supersöta bollar längs dragkedjan har världens-bästa-mamma gjort. Och sen gav hon den till mig, antagligen av den enkla anledningen att hon är världens bästa. Fåglarna (hoppas ni ser att det är fåglar!) vek jag innan middagen, och tills jag hittat en bättre plats får de flyga runt under min takkrona.
Roger that?

dagens upptäckter:

uncategorized Permalink3(den mest random bild jag har på denna datorn.)

1. jag tror att alla ljud i buskar o sånt kommer från storastora råttor.  2. jag dregglar om nätterna när jag är täppt i näsan. 3. skolans trådlösa nätverk räcker ända till centralen tio minuter bort. 4. att skala potatis i ceriserosa underkläder får mig att fundera på vad genus egentligen innebär.

Till top