nollfemnolltvå - en bildblogg.

tacktacktack för femtiofyra nya och etthundrafemtio gamla.

uncategorized Permalink28

Och med detta säger jag tack till er, och till blogg.se som satte mig på förstasidan. Femtiofyra nya prenumeranter på en dag är inte illa va! Jag hoppas att ni stannar, skriver en fråga eller två HÄR eller kanske en rubrik HÄR?
I eftermiddag åker jag upp till Göteborg för nyårsfirande, men sen hörs vi igen år 2012! ♥

FRÅGA VAD DU VILL.

Q&A Permalink52
Ni är så himla coola! Under natten har jag alltså fått fem nya followers rakt ur det blå, hejhopp.
Detta betyder ju att jag ligger över 150, vilket i sin tur betyder fråga-vad-du-vill!
Jag vet att ni frågar en del om min kamera, om min tatuering i örat gjorde ont, om mina texter, om namnet nollfemnolltvå osv.
Så jag ger er en vecka, och ni ger mig allt ni någonsin undrat! Deal?

FRÅGA PÅ!

en hög av julklappar.

om ytligheter. Permalink33

Jag tänker som vanligt bättre sent än aldrig, så idag ska vi ta oss en titt på mina julklappar. Jag hade inte önskat mig något, men allt blev så himla bra. Det blir en hög av något finn-fem-fel-liknande, såhär:
1. En kabelstickad tröja som egentligen är mer mullvadsfärgad än på bilden, och den finfinfinaste förvaringsboxen någonsin. Det har blivit lite av en tradition att jag få en ny låda var jul, haha. Förra årets var ju den HÄR med rosettskor, och sen har jag ju tillexempel fått den blommiga plåtlådan som syns HÄR.
2. Finaste vantarna med all världens broderier på.
3. Handledsvärmare. De vita har virkad spets längst ut, och värmer förvånansvärt mycket. 4. Bingo Rimérs snapshots fick jag av mina kusiner.
5. Odd molly-koftan som syns HÄR också, byxorna fick jag också, men dom kom inte med på bild för dom har jag minsann på mig. 6. Här blev ju bilden askass. Det är i alla fall en blus från branting som mamma nojat sönder över dagarna innan jul. "Du klär dig så mörkt emilia, det passar inte med din julklapp".
7. Rules by mary-klänning som tyvärr va förstor men kanske finns kvar i mindre storlekar. 8. Blyertspennor, promarkers, fjäderörhängen, te, presentkort och så några andra grejor som inte fick plats, haha!
Tacktacktacktack.
Till top