nollfemnolltvå - en bildblogg.

onsdagsbestyr.

uncategorized Permalink1

Jag tog mig i kragen och passade på att knäppa några foton idag eftersom kameran ändå låg i väskan i väntan på en skolgrej.
Hanna och jag åkte till malmö på julklappsjakt efter att hon jobbat. Hon hade inte ätit så vi fikade i en timme och helt plötsligt hade vi superbrottom innan affärerna stängde. 
Vi köpte en grej till en av våra småbröder, och sen hann vi med lite lek i omklädningsrummen på weekday. Detta är mina nya skor förresten, superbra för oss under 165 centimeter!
Och sen tog vi tåget hem igen. Så var det med den saken.

en ljuslykta.

uncategorized Permalink1

Jag förstår mig inte på hur folk kan blogga på vintern. Det är ju mörkt när man vaknar och mörkt när man kommer hem och under vilken ljus timme ska man fota egentligen? Fattar inte. Eller är det liksom kvantitet före kvalitet som gäller på bilderna? dunno. Tipsa mig!!
I söndags hade vi i alla fall adventsmys och lite julpyssel med mina kusiner och mamma hade gjort upp några planer för vad som skulle byggas. Såna här superenkla ljuslyktor tillexempel, som förövrigt blir skitmysiga i grupp ute i träden.

snabbuppdatering.

uncategorized Permalink2

bilder från köpenhamn i somras och inte på lussebullarna framför mig som jag hellre hade visat.


Hej. Jag äter frukost klockan halv tre. Köksbordet är fyllt av lussebullar och jag får minst en like i minuten på min ändrade relationsstatus. Igår åt jag sju sorters kakor och i eftermiddag julpysslar vi med kusinerna. Det är fint det här.
Till top