nollfemnolltvå - en bildblogg.

flickr. pinterest. Permalink4

need a hug.
bildkälla: 1, 2

SÖNDAG.

uncategorized Permalink8

Det hjälper kanske att ha bloggtorka, hjälper mot söndagstristess och sånt alltså. Här är tre bilder som egentligen inte speglar min dag så överdrivet mycket. Men anyways:
Denna ska föreställa mig och Lykke på lekplatsen. Det var mest fula skuggor och marathonlöpning mellan rutchkanor och gungor och balansgång och skog. Jag la av mig jackan och koftan och kameran på en sten. Tog inga vidare bra bilder och sen gick vi hem igen.
Elin hjälpte mig att bleka utväxten och färga topparna lila (egopix nästa veckas projekt tror jag. ni ska få se hur det ser ut, promise!) och under tiden allt blektes och färgades och så gosade vi loss. Hanna kittlades och Elliot log tills jag trodde att han skulle gå av. Han har något himla skoj för sig med ena ögat, han liksom småflörtar jämt. Annars sover han mest, äter lite och somnar igen.
Och medans mamma och pappa for till affären för seriös shopping inför tisdag då jag ska firas, plockade jag rabarber från trädgården och bär från kylskåpet och bakade smulpaj. Med mer smul än bär såklart. Nu har vi precis ätit hamburgare (eller jag åt laxburgare och dom andra åt kycklingburgare men ni hajar) och jag hade tänkt slänga ihop nån vaniljvisp och fika gärnet.

KAFFEHANNA(H)

om video- musik- och bloggtips. Permalink0

När jag är urusel gäller det att någon annan är bättre. Just därför tänkte jag visa er två kaffebloggar som två Hannor som är supermycket duktigare än mig på att uppdatera. Så att ni har att läsa tills jag kommer storslaget tillbaka.
COFFEEWORLD. Om Hannah som klär sig himla sött, fikar mest hela dagarna, visar upp dom bästa bilderna från we heart it och sammanställer sina instagrambilder precis så som jag kände mig tvungen att göra HÄR. Hon fotograferar också och skriver novellliknande berättelser och ibland får man hänga med in i hennes önsketankar om klänningar och så. Vi snackar flera välgjorda inlägg om dagen och jag undrar hur hon gör.
KAFFEBLASK. Om Hanna utan h. Hon har fantastiskt långt hår och stora ögon och klär sig lite som ett nittiotal fast tvåtusentolv, ni fattar. Ännu mer fika och snygga vänner och så och alla hennes bilder ser lite analoga ut fast det tror jag inte att dom är. Och så har hon en såndär jobbig tendens att få alla bilder asbra. En kudde och en fot och poff, världens mästerfoto.
Till top