nollfemnolltvå - en bildblogg.

sjukstuga.

Permalink3
Hej från sjukstugan! Familjen har i en veckas tid hostat, snörvlat och suckat. Elin och jag dricker nog en liter te i timmen, no joke, det är ju bröllopsfotografering på gång och vi vidtar drastiska åtgärder för att vara felfria tills dess (Camilla, du kan va lugn). Och jag undrar varför sjukdom alltid lyckas infinna sig vid olämpliga tillfällen, jag menar, en veckas hemmamys mitt i terminen när man är skoltrött och seg, bara att tacka och ta emot. Men NU, icke. 
Hoppas ni är friska i alla fall ♥

Divine by johanna / bröllop

självporträtt Permalink1
Fanny undrade om jag slutat blogga. Och, äh, inte direkt. Jag har fått en Olle bara, en Olle som idag utnämndes till familj på mammas facebookstatus. 
Så, vad är gammalt, vad är nytt? Jo, jag syns numera tillsammans med tillexempel Fanny Lyckman och fina Idavendela på den nystatade smyckesshopen Divine by Johanna! Därav dessa bilderna som också innehåller divinesmycken, fint. 
Och bättre blire! På fredag drar vi oss uppåt Örebro för att plåta bröllop(!!!) till en tjej som läst min blogg ett tag, gillat mina foton och skickat iväg ett mejl. Hej och hå va!

vårt alldeles egna mixtape.

Permalink13
Emma och Fanny förra terminen. 
 
HÄR skrev ni era bästa låtar, och här är vårt alldeles egna mixtape! En blandning på 99 låtar av allt från Deftones till Bieber och spelsoundtracks ungefär: fett namn och låtar ni gillar. 
Och som ett utdrag av detta har vi mina lugna favoriter: fett namn och låtar jag gillar, om ni blir sugna på att lyssna på dom. 
Till top