nollfemnolltvå - en bildblogg.

du behöver klippa dig på armarna.

om ätbart., självporträtt Permalink7
Jag bara levererar idag. Eller, det känns som om jag levererar, egentligen har jag bara gjort två inlägg. Typ, en femtedel av vad vissa andra lägger upp på en dag. 
För övrigt är det väl superinne nu att lägga upp bilder på sig själv osminkad och låtsas som att man inte bryr sig, och inne vill man ju va, så jag hakade på trenden. Så, här står jag och glor in i kameran med minsta möjliga ögonfransar och skit under naglarna. Lite blå sådär.
Lykke sa till mig igår att jag behövde klippa mig på armarna. Jag tror jag svimmar sa hon och klagade på att det sticks med hår på armarna. Tvi vale. 
Tillsammans med mig au naturel bjuder jag på risgrynsgröt. För julen varar fram till påsk. 

chockrosa girlygirl.

om ytligheter. Permalink4
 
God middag, en söndag som idag {idag idag}.Jag har ätit risgrynsgröt till frukost. Tänker äta det till lunch också. Och här är mina nya superrosa brallor som jag fick i julklapp, perfekta att ha på sig tillexempel när man äter gröt en söndag.
Jag fick ett par likadana förra året, fast gråa och utan fjäril. Tvåtusentretton är mer fab. Mer girlygirl. Tydligen. Vad har ni för er?  

HANNA 20 ♥

Permalink7
Idag är det min storasysters tjugoårsdag. Så, innan dagen tagitslut vill jag bara snabbt önska henne grattis en extra cybergång. Det här grabbar, det är den bästa systern någon någonsin haft!  
Grattis Grattis Grattis I love you I love you I love you♥ 
Till top