nollfemnolltvå - en bildblogg.

vårblommor.

Foto - Natur. Permalink2

Haha, så va det dessa eviga enbildsinlägg. Jag är för petig med att bilderna ska passa ihop färg- form- och stilmässigt för att kunna visa er fler bilder för antalets skull, och när det då som idag, blir en bild jag gillar extra, men som inte passar ihop med de övriga, ja då får den vara ensam!
Den i allmänhet kassa uppdateringen skyller jag på detsamma. På ljuset mest. För på tisdagar är jag hemma halv sex från skolan och att ta bra bilder i det mörkret känns som en omöjlighet.

Idag plåtade jag våren i ett par minuter i alla fall. Vi har fullt av vinterjäck och snödroppar i trädgården som gör en lycklig i hela kroppen. Bilden är tagen med mitt 50mm bak och fram, fint tycker jag!

Translate: As an apologize for my bad update I'd like to inform you that my school ends at 17.00 at tuesdays, and by the time I'm home, the sun already has set. Anyway, this is a picture of a spring flower (don't know the english word for it), wich I simply took by flipping the lens the wrong way round.

TÄVLING! - vinn "let heart speak"

TÄVLING! Permalink54

Yes! Jag håller min första tävling!
Inom några veckor kommer ni kunna beställa några av mina olika bilder för ett par hundralappar. Bilderna är tryckta på ett superfint glansigt A3 papper!
Är du sugen på att vinna en förstoring av let heart speak, redan innan de åker ut för försäljning? Bra, gör så här:

1. Gilla nollfemnolltvå på facebook HÄR
2. Kommentera att du är med i tävlingen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD, GRATTIS LISA (du är kontaktad)

måndagssvar.

Q&A Permalink24
Hej! Och extra hej till er nya som hittat hit genom blogg.se's veckans blogg, hej! Det har trillat in ett tjusigt antal mejl och kommentarer om klassiska saker såsom kameror, redigering och medusapiercingar. Som start vill jag slå ett slag för den HÄR kategorin där jag samlat svar från frågestunder, men för säkerhets skull svarar jag en gång till:

Vad har du för kamera? Jag använder en Canon 600d. Viktigast för mina bilder är dock objektivet, ett 50mm f/1.4.

Redigerar du dina bilder? Hur gör du för att få dom så ljusa? För tillfället redigerar jag mina bilder minst i världen. Jag förminskar dem till 600px och gör en S-kurva i curves på den HÄR hemsidan! Annars ser jag till att ha bra ljus att fota i, och hittar jag inget jämnt i huset har jag en reflexskärm som lättar upp. Tipstips!

Gjorde det ont att göra medusapiercing? Det gjorde asont.

Hur lång tid tar det för dig att bleka håret? Oj, lång. En timme eller två! Senast fick jag sår i hårbottnen av blekningen. Det bästa med det är att håret blir så torrt efteråt, man behöver typ aldrig duscha.

Kan inte du ha frågestund igen? Äh, den visan ha vi väl gått igenom! Vid 50- och 100tal får ni överösa mig med frågor! Så när bloglovin'knappen visar 350, om tio prenumeranter alltså.
Till top