nollfemnolltvå - en bildblogg.

hejdå jantelagen för jag har designat något fint.

Foto - Produkt Permalink7
 
Äntligen får jag visa buppabilderna, för nu är nyheterna släppta och så vidare men vet ni vad det bästa är? Jo, inte nog med att mina favoritbebisar agerade så fina modeller - jag har designat! Hej och hå va tufft. 
Elli posade i åkpåsen som Smäm designat, med rävar, svampar och hjärtan. Vi var fyra stycken som stod runt vagnen och gullade och hojtade så det är ett rent under att pågasnöret kollar in i kameran. Jag tror att han är det finaste knytet jag någonsin sett. 
Denna har jag ritat!!!! (hejdå jantelagen, jag är stolt.) På den finns varken rävar eller svampar, men älgar, harar, ekorrar och tusen färger däremot. Bäst är att den har myspystyg innuti. Nästan så att jag vill ha en själv att sova i.
 
Och där har vi världens finaste sötloppa i mitten av alla åkpåsarna, som ni förresten kan ta en närmare titt på HÄR, om ni råkar ha en unge i behov av en, tja, älg-hare-och-ekorrprydd påse, kanske.
 

insta

om instagram. Permalink4
 
Håll i hatten damer och herrar, för detta inlägget stäcker sig så långt som en hel vild månad tillbaka. Då såg det ut såhär genom min shitty mobilkamera. (Jag personligen tycker att det vore synd om folk skulle behöva dö och sånt på grund av förlånga blogginlägg, så jag fuskar, och tar bara med det vesäntliga. Vill ni se allt på min instagram? EMILIA0502 är grejen.)
Jag fick äntligen loss min piercing som suttit som sten. Bytte ut den mot en glittrande och superfin. Tappade den under middagen och åt upp. Och jag målade naglarna rosa för att höja min girlygirllevel trors det försvunna glittrandet i läppen.
 
Sen nån gång i smeten tatuerade jag min fot och tog på kängor på jobbet för att dölja eventuellt pinsama skaklinjer. En fredag jag inte minns datumet på firade vi Johannas artonårsdag och några av töserna bjöd på sverigetårta innehållande allt sött ni kan tänka er. Stupmätta dansade vi runt i malmö, grimaserade åt äckelflörtargubbar och fick blåsor på tårna. Kom hem vid sex och konstaterade att natten blev bra.
 
Och så började jag jobba på kyrkogården. Matchade gul väska och gul regnjacka med förstora regnbyxor och p3 höll mig på humör. Precis som vanligt alltså, minus regnandet. 
Och pang så blev jag brunett igen och pang så fick vi skjuts till och från jobbet två dagar i rad. Pang så lyssnade vi på supermusik i bilen på köpet. 
I lördags hade Moa anordnat återträff med vår högstadieklass. Vi blev inte mer än hälften men sket i det och röjde. Liksom. Nivet. Kubb, marshmallows och sjutusen olika spel. Jag och Johanna och Maria stannade över natten, sov till tolv, åt frukost till ett och kollade på fried green tomatoes fastän det var fint väder och vi egentligen borde spenderat tiden utomhus. Jävla rebeller.
Sist men inte minst tar vi oss en titt på mina fina förvaringsboxar och nyuppsatta hyllor, samt min nakna kropp i form av bevis på en timmes jobbsolbränna. Om jag skulle satt in den brännan på en skala mellan, tja, ett och tio, skulle det nog blivit två. 
 
 
 

räcker det om jag älskar dig och nya skor.

om ytligheter., om ätbart. Permalink7
 
 
 

Hur det står till? Tja. Klockan är sju och jag har redan bäddat ner mig i sängen för tredje gången idag. En gång efter frukost för jag fick lyxa till det och åka bil till jobbet idag och på köpet sparade jag tid som spenderades i sängen. Gång nummer två för att äta smörgåsar och non stop till en bok jag lånat av Moa. 
Annars har jag fått nya skor och två blåmärken. Nu vet ni. 
Till top