nollfemnolltvå - en bildblogg.

hejdå jantelagen för jag har designat något fint.

Foto - Produkt Permalink7
 
Äntligen får jag visa buppabilderna, för nu är nyheterna släppta och så vidare men vet ni vad det bästa är? Jo, inte nog med att mina favoritbebisar agerade så fina modeller - jag har designat! Hej och hå va tufft. 
Elli posade i åkpåsen som Smäm designat, med rävar, svampar och hjärtan. Vi var fyra stycken som stod runt vagnen och gullade och hojtade så det är ett rent under att pågasnöret kollar in i kameran. Jag tror att han är det finaste knytet jag någonsin sett. 
Denna har jag ritat!!!! (hejdå jantelagen, jag är stolt.) På den finns varken rävar eller svampar, men älgar, harar, ekorrar och tusen färger däremot. Bäst är att den har myspystyg innuti. Nästan så att jag vill ha en själv att sova i.
 
Och där har vi världens finaste sötloppa i mitten av alla åkpåsarna, som ni förresten kan ta en närmare titt på HÄR, om ni råkar ha en unge i behov av en, tja, älg-hare-och-ekorrprydd påse, kanske.
 
#1 - - smäm:

SKITSNYGG!

#2 - - Johanna:

åh vad häftigt att du varit med och designat! riktigt snyggt blev det också :)

#3 - - Therese:

:-))

#4 - - Bra:

Vad fint! Gud vad duktig du är!!!! Kram:)

#5 - - Maria P:

Jättesnyggt! Vad duktig du är!

#6 - - JustinaVeraMaria:

Vilka fina! Och helt otroligt vilken sötnöt på den översta bilden! Smälter.

#7 - - michelle:

Superhärliga, letade som en galning efter en fin åkpåse förra året, så synd att de inte fanns då, hade varit klara vinnare :)

Till top