nollfemnolltvå - en bildblogg.

färgrelaterade superproblem.

om emilia, om ytligheter., självporträtt Permalink22
 
Jag har färgproblem. Såhär ligger det till: 1. Min utväxt är extrem och supermörk, kan inte minnas att jag ens haft så svart (!!!) hår förut. 2. Jag vet inte om jag ska bleka igen eller se till att få tillbaka min naturliga färg. För det gör ont att bleka och håret går itu, men det är kanske lite roligare ändå och mörkt är så dystert ibland. 
 
Vad tror ni?

elli.

om emilia Permalink1
Hej graaaabbar, idag sitter jag under parasoll och myser med Elliot och en förfrusen Lykke som badat alldeles för länge.
Igår va vi ute i Malmö och jag nådde hemmet ungefär tjugo i sex. Ser det som ett tecken på en lyckad natt va. Annars tänkte jag att vi skulle höras lite senare idag också, det är ju helg och ledighet! 

the buppa brand vol.2

Foto - Människor, Foto - Produkt Permalink2
 
Hej gosingar. Här får ni en sneakpeak på de nya bilderna för the Buppa brand som jag pillar med, visst blir det lite snyggare än förra året?
Än sålänge får jag inte visa bilder på dom nya motiven, och då var denna bilden i stort sett den enda som funkade. Ser ni förresten vem det är som kör vagnen, och vem som springer i bakgrunden? Det är kvalitetstid med familjen 2.0.
Till top