nollfemnolltvå - en bildblogg.

trött.

om emilia Permalink2

om en söndagstur till göteborg.

om äventyr. Permalink7

Nah, ni verkade inte bli så nyfikna på Göteborgsturen. Men Hanna ville se bilderna och jag är ledsen för att jag tappat två prenumeranter så jag skiter i vad ni tycker och visar ändå. Här har ni. 
Okej, det började halv åtta på morgonen vilket var tre timmar efter att jag lagt mig ner i sängen för en god natts sömn. Jag såg helt okej ut i föregående kvälls smink, hoppade i ett par brallor och satte mig i bilen. Somnade och vaknade lagom till frukost i Laholm, tror jag det var i alla fall.
Sen åkte vi till Elin för hon ska flytta ner till oss och behövde hjälp. Efter packandet fikade vi igen. För man måste.
puss.
Vi köpte bästavännerarmband, och att göra den sista bilden svartvit var himla korkat, vid närmare eftertanke sådär. Sen åkte vi och hämtade Elins kamera som hon glömt på en fest för ett par månader sen.
Mer mat, i kungsportsparken. Vi hade köpt med världens största sallader- en med kyckling och nudlar och en med quinoa och räkor och fetaost och den var godast. Jag somnade av matkoma efteråt och blev solbränd på den ena armen, och randig av gräset på den andra.
Och så mötte vi upp Eddie. Eddie är Hannas och Elins nya vän som dom raggade upp förra veckan på Carlings. Han va bra och detta är den enda acceptabla bilden på honom. Hej Eddie!
Och det var alles. Vid åtta eller nio eller något sånt fick vi bege oss. Jag sov hela vägen hem och snipp snapp snut så va äventyret slut!

instagramvecka 5 (och 6).

om instagram. Permalink3

Två veckor av instagram, is coming up:
Den supervarmaste tisdagen på hela året och jag var inte ens sugen på godis. Istället snacksade jag på vatten och vattenmelon under den milslånga grafiklektionen. Det kändes hälsosamt och gott. På onsdagen tog jag ingen bild och på torsdagsmorgonen började jag packa Londonväskan (ja, jag inser vilken stor grej jag gör av den trippen men ni vill ju veta!!!). I London instagrammade jag inte heller för jag vågade inte ens lita på free Wi-fi-skyltarna. Bara ett sms kostade ju tusen spänn och usch, jag vågar inte ens tänka på internetkostnaderna. Väl hemma laddade jag i alla fall upp en bild på fiskpedikyren för det va asballt.
Jag och pluttiman. "Kinderna...." kommenterade någon och jag vet inte om det är bra eller dåligt. Själv tycker jag att han är den sötaste bebisen i världen och min teori om kinderna lyder som följer: han (hen, haha) hamstrar sin välling. För han är en rackare på att kräkas, så det kanske är så att han sparar vällingen i kinderna, och sen när han skrattar eller glömmer bort sig litegrann, så rinner det ut och då ser det ut som om han kräker. Kan va så!
I mitten är telefonkladd som jag fortsatte fylla i svart. Det blir fulare och fulare för varje gång jag ser på det men med min ritkramp är allt nerklottrat success. Och strumporna i slutet är nya och långa. 
En bild på Maria med en miniminiminimjölk, inte mini som i svensk mini för all mjölk där va typ grädde med hälsosammare etikett (inte riktigt men ångesten knackade på dörren där). Anledningen till mjölkbilden är förresten att min vän Fanny jämt frågar sig varför mjölk inte finns typ på burk, och detta är ju nästan samma.
I mitten ser ni en halv garderob, lite läxor, kuddar och väskor, och under allt det där finns mitt golv. Tänkte städa skrev jag och visst städade jag! Skulle nog behöva tänka den tanken igen. Sista bilden är på mig. I bilen. Påväg till Göteborg igår. Jag är nästan lite som Kissie känner jag, skriver hemlisar och sneak peaks hela tiden för att ni ska bli nyfikna. Funkar det?
Till top