nollfemnolltvå - en bildblogg.

en profil ni nog aldrig sett.

självporträtt Permalink2
God eftermiddag! Denna bilden tog jag i morse när jag först fick för mig att plåta mina mormorsrutor som virkades igår (ny besatthet), och därefter tänkte ta ett foto på min superfluffiga nya tröja. Inget av det gick som planerat så i stället får ni mig i profil, för, det har ni ju aldrig sett tänkte jag. 
Förresten har hålet i min näsa växt igen, och jag har fått fyra nya prenumeranter sen Ollebilderna, YES!!! Jag visste att han skulle locka hit några bruttor. 
 

helgolle.

uncategorized Permalink0
Hej gänget! Lite som vanligt numera har jag fördrivit helgen hos Olle med onyttigheter och pussar. Och mellan snacks och gos har jag tränat med Olles mamma, shoppat loss lite, kalasat lite, kollat igenom ett gäng filmer och tagit dessa bilderna trots inga-bilder-när-jag-är-ful-kommentarer. 
Personligen anser jag att Olle är en fröjd för ögat oavsett kläder eller tidpunkt (eller pose..) och av den anledningen kategoriserar jag bilderna som fina och lägger upp dom trots protest. Yolo liksom.
 
Annars då? Jag sitter på tåget hem från picnicmys, imorgon börjar lovet och jobbet, Brämhults jordgubb/apelsin smakar bara surt och snart är det November. 

TORSDAGSTEMA: alter ego.

om att rita. Permalink9
Ja just det. Sen är det ju också så att eftersom jag ligger så back med torsdagsbilderna har jag helt glömt bort att informera er om denna veckans tema, som helt enkelt ska vara klart imorgon redan. Ojoj. Tur att det finns andra i gänget som  sköter sig bättre än jag. 
Denna vecka ska vi i vilket fall skapa oss ett alter ego. Ett andra oss. En Clark Kent, Sasha Fierce eller Slim Shady eller så. Klara färdiga gå!
 
Till top