nollfemnolltvå - en bildblogg.

ett dansbarn.

Foto - Människor Permalink3
 
Morsning! Lykke och jag hade en minisession i mamma och pappas sovrum innan hon åkte iväg på dans.Det blev mest hon som hoppade och jag som sa åt henne att ta det lugnt och inte så mycket bilder utöver det. 
Söt tycker jag, som Gunilla Perssons stackars dotter tyckte Hanna. 

TORSDAGSTEMA: min favoritkändis.

om att rita. Permalink8
Hej jag heter Emilia och jag har ingen favoritkändis. I skolan funderade jag mig till huvudvärk över vem jag skulle rita men tro inte att jag kom på nåt. På bildlektionen fick vi ett nytt skissblock och väl hemma satte jag mig ner för att rita den första som kom upp i mitt huvud. Blev rätt nöjd och gick upp på rummet för att färglägga. Och hela pappershelvetet smular ihjäl sig. Sämstapappretjagvaritmedom. Så snabbt som attan innan solen gick ner skissade jag upp denna. Någon som kan gissa vem det är?
 
Förresten har vi nya torsdagsritarmedlemmar, som kommer vara med att bestämma tema- Maria och Maria aka Bokkei och Lady thirty!!! WOOOOO, jag är starstruck, dom är så grymma båda två. Så här ser gänget ut nu:
 
 

WIP - too fab.

om att rita. Permalink3
Jag är ännu inte helt klar med bilden jag snackade om här men jag tänkte att ni kanske ville se den ändå. Och för er som inte förstår min logik ska jag tala om vad det ska stå; too fab to function (!!!!!!!!). Fattas gör alltså ett too och ett to, alternativt två tvåor. Kan icke bestämma mig. 
 
Nu ska jag återgå till att skriva på mitt projektarbete. Det verkar ta mer engergi än väntat.. 
 
Till top