nollfemnolltvå - en bildblogg.

Valborg.

Permalink1
 
analog Axel för ett bra tag sen. 
 
Hej valborg. Jag sitter hemma än, inget firande i stadsparken med alla andra, inte än. Jag bakar och dricker citronvatten, äter mer än jag borde för att jag inbillar mig att det är smart. 
Imorgon firar jag min födelsedag och ikväll tar jag med mig Hanna och Elin till Axel och firar våren som ännu inte riktigt stagit oss med mer än storm. Det blir bra, jag kommer vara glad med några av mina bästabästa vänner. 
 
--
Hi there. Right now I'm baking and drinking lemonwater, I'm eating more then I should and pretends that's a smart move. 
Tomorrow I will celebrate my birthday, and tonight I will celebrate Walpurgis night (thank you google translate for that one) with Hanna Elin and Axel. It will be fun

Emilia och håret.

om ytligheter. Permalink6
Bilder från förra året någon gång. Hittade på Grazette of Swedens facebooksida. Klipp av Joe-Yves Asmar.
Bilder från helgen, tagna av Hanna, frilla, klipp och färg av Elin.
 
Jo. Såhär ser jag ut numera, efter att ha medverkat i Elin och hennes arbetskamraters punkvisning i fredags. Jag som skulle spara ut håret blev plötsligt kort och blekt igen, happ.
 
--
This is what I look like right now, short and bleached. 

Harley Davidson no.1 tattoo

om instagram. Permalink3
Tog en bild på tatueringen jag gjorde på pappa för ett bra tag sen. Den har läkts nu, behöver dock fyllas på i det blåa. Imorgon har jag två kunder inbokade, en tuff brud från min gamla skola och en syster vid namn Hanna som ska få bli färdig med lårtatueringen vi började på som en av mina första projekt. 
Jag har förresten en facebooksida nu, genom den kan man kolla på vad jag gör, ställa frågor eller se hur det ligger till med tider. HÄR hittar ni den. 
 
--
Took a photo og the tattoo I did on my father a while ago. I have two costumers booked in tomorrow, a cool girl from my old school and my sister Hanna.
I now have a facebookpage aswell, where you can see my work or ask me questions. Link HERE.
Till top