nollfemnolltvå - en bildblogg.

TORSDAGSBILD: Natt.

om att rita. Permalink19
Här kommer mitt bidrag till dagens torsdagstema. Ett nattdjur och en nattblommande växt och svart. 
 
Här är torsdagsgänget:
Och här är ni: 

att tänka på, och hur man går tillväga om man vill tatuera sig hos mig.

om emilia Permalink7
Sedan jag berättade om Emilia som tatuerat sig hos mig har det trillat in en del förfrågningar, jag samlar ihop det vilktigaste ni behöver veta, om ni är sugna på att bli märkta för livet av just mig. 
Låt oss börja med en del praktiska, och inte så himla roliga bitar. För det första måste jag poängtera att jag är så längt ifrån ett proffs man kan vara, jag har färdigställt ett tiotal, möjligen femton tatueringar, and that's it. Med andra ord är jag inte så rutinerad, vilket är viktigt att ni har i åtanke. Det kan bli galet, skakigt eller annorlunda från skissen - något jag självklart inte strävar efter men, än en gång, ber er att ha i åtanke. 
En annan praktisk sak som kan vara bra att veta är var jag håller hus. Jag tatuerar i Eslöv, i en kombinerad frisör- tatuering- massage- nagel- hud- fotvårdslokal.
 
 
Så, har man tänkt igenom noga och allt känns rätt, gör man bäst i att skicka iväg ett mejl till emiliawesterstrom@gmail.com
Bra att ha med i mejlet är vad man vill göra (såklart), i vilken storlek, på vilken plats på kroppen och om man tänker sig svart, svart/grå eller någon form av färg i sin tatuering. Skriv om du själv har en förlaga eller om du önskar att jag skissar upp något. Namn nummer och eventuella önskemål om tid, dvs om vi snackar helg eller kväll osv. 
Steg två i processen blir att jag svarar med prisförslag och tider då jag är ledig. Sen kör vi igång, och svårare än så behöver det inte vara. 

TORSDAGSTEMA: Natt.

om att rita. Permalink12
Jadå! Denna veckan är det jag som bestämmer tema. Det gick hur snabbt som helst då två torsdagsritare hoppades över på grund av tidsbrist. Noll idéer hade jag både lördag och söndag då jag funderade. Igårkväll kom jag upp det det första ordet som poppade. Natt, är ordet vi ska rita efter. Tja, det funkar väl? 
Vill ni vara med gäller det bara att skapa sig en tolkning, lägga upp sin bild på blogg/facebook/hemsida/whatever, länka inlägget till mig och så sammanställer jag det hela under mitt eget bidrag på torsdag. Lätt som en plätt!
Till top