nollfemnolltvå - en bildblogg.

TORSDAGSBILD: Typografi

om att rita. Permalink16
Hej grabbar!
Här är mina torsdagsbilder, som blev två tester i att trycka med frigolit.  
 
 
Torsdagsgruppen: Smäm, KomigenSofie, ArtEmilia, Bokkei, Lady Thirty, Caty
 
Era bidrag: Luxxie, Fanny, Cleopetra, Johanna, Alexandra, Karin, Sandman, Anna, Melissa, Lowa, Ina, Kajsa, Lovisa, M.Å.J, Aliengirl, Yoru, Britta, Lovisa, Renée, Jessie, Musqot, Kim, Petra, nos, Majamyra, Anna, JO, Sara

Veckans torsdagstema: Typografi

flickr. pinterest., om att rita. Permalink26
Hej vänner! Det var min tur att bestämma tema denna gången, och det är så satans svårt att jag svimmar. Hur som helst landade det hela på typografi!
Direkt från wikipedia beskrivs detta skojiga som "en bred term för konsten och hantverket att utforma texter – i tryck eller på skärm". 
För att hjälpa er (och mig) på traven samlade jag ihop lite inspiration, alla källor, samt fler typografiexempel, hittar ni på min pinterest

söndagsbilder.

Foto - Miljö Permalink1
Det känns som om klockan är tusen. Eller nio kanske. Det är hon inte. 
Såhär har i alla fall min dag sett ut i korta drag. Jag vaknade upp hos Olle. Åkte och jobbade, såg två gubbar fiska på isen och köpte med mig blommor hem till mamma. Jag har lyssnat på gammal musik och imorgon är det måndag. Alltid är det måndag. 
 
I veckan får jag betyg på mitt projektarbete. Min doktor har fått cancer och kaffet smakar bränt. Jag ska klippa i tyger, virka en matta. Spara pengar och åka bort. Vänta på snön som måste smälta och dricka kaffet som svalnat av. 
En fin kväll till er och en bra måndag imorgon. 
Till top