nollfemnolltvå - en bildblogg.

tre bilder och en vilja att bli bra.

Foto - Människor Permalink13
Hej grappar! I den här bloggen gör jag som jag vill. För den här bloggen är min och JAG BESTÄMMER!!! Jag tänker inte känna nån press och prestationsångest över något som ska ge mig inget mer än glädje. Jag har inte velat blogga de senaste veckorna. Idag vill jag, så då gör jag det. 
Allt rullar på. Bilderna är från helgen då farmor och farfar bjöd på grillkväll. Dagen efter hade min kusin fjortonårskalas och jag vägrade ångest. Bra självhjälpsböcker är påväg till mig och en app i mobilen räknar timmar och minuter av mitt kompensationsfria liv. Jag tänker inte ha någon ätstörning mer. Hatar allt som har med det att göra och när åren inte längre går att räkna på en hand får det fan va nog. Håll tummarna eller nåt så hörs vi nästa gång blogglusten faller på! ♥
 
--

Hi folksr! In this blog, I do as I please. This blog is mine and I DECIDE! I don't want any pressure oe performance anxiety over something that should give me nothing but joy.
Everything's fine. The pictures are from this weekend when my grandparents gave us barbecue. The day after, my cousin had his fourteenth birthday party and I refused anxiety. Good self-help books is on its way to me and an app in my phone counts the hours and minutes of my compensation-free life. I don't want any eating disorder anymore. I hate everything that has to do with it and when you no longer can count  the years on one hand, it has to be enough. Cross your fingers or something and I will see you soon♥

 

om femtioen veckor av ingenjävlaaning.

om text. Permalink3
Det är femtioen veckor sen han stack. Sen vi blev fem syskon istället för sex. Sen jag fick två bröder istället för tre. 
Det har varit femtioen veckor av ånger. Av funderingar och panikgråt med pannan bankades i golvet fastän det är hans fel och inte mitt och för att inte en jävel fattar. För att dom tänker att så är det ju i Emilias familj. Att folk kommer och går.
Och hur många gånger jag än säger att vi hade fjorton år ihop, att vi var syskon trots att jag är mörk och han blond så går det ut genom ena jävla örat och ut genom det andra fula helvetesörat och igen är det sånt som händer i Emilias familj. Inget mer med det.  
Det är femtioen veckor av ingenjävlaaningalls och fjorton år av foton att rensa bort men det är inget mer med det. 
 

kan ni inte bara önska ett inlägg?

om att rita. Permalink12
Jag vet inte vad jag ska blogga om. Har varken tid lust eller inspiration till några inlägg och allt som kretsar i mitt huvud är tatuering. Tatueringar som ska göras, som har gjorts. Hur kommer allt bli och hur kommer det gå och blablabla jag går nuts. Kan ni inte önska något? 
 
 
Till top