nollfemnolltvå - en bildblogg.

tre bilder och en vilja att bli bra.

Foto - Människor Permalink13
Hej grappar! I den här bloggen gör jag som jag vill. För den här bloggen är min och JAG BESTÄMMER!!! Jag tänker inte känna nån press och prestationsångest över något som ska ge mig inget mer än glädje. Jag har inte velat blogga de senaste veckorna. Idag vill jag, så då gör jag det. 
Allt rullar på. Bilderna är från helgen då farmor och farfar bjöd på grillkväll. Dagen efter hade min kusin fjortonårskalas och jag vägrade ångest. Bra självhjälpsböcker är påväg till mig och en app i mobilen räknar timmar och minuter av mitt kompensationsfria liv. Jag tänker inte ha någon ätstörning mer. Hatar allt som har med det att göra och när åren inte längre går att räkna på en hand får det fan va nog. Håll tummarna eller nåt så hörs vi nästa gång blogglusten faller på! ♥
 
--

Hi folksr! In this blog, I do as I please. This blog is mine and I DECIDE! I don't want any pressure oe performance anxiety over something that should give me nothing but joy.
Everything's fine. The pictures are from this weekend when my grandparents gave us barbecue. The day after, my cousin had his fourteenth birthday party and I refused anxiety. Good self-help books is on its way to me and an app in my phone counts the hours and minutes of my compensation-free life. I don't want any eating disorder anymore. I hate everything that has to do with it and when you no longer can count  the years on one hand, it has to be enough. Cross your fingers or something and I will see you soon♥

 
#1 - - Smäm:

Gillar din blogg och hoppas att du får lust att blogga ofta och känner dig bra. Puss

#2 - - Annika:

Fina bilder :)

#3 - - Linda Cathrine Liljemalm:

Härligt att du bestämt dig, önskar dig massa lycka till på vägen och hoppas verkligen att du når ditt mål!

#4 - - hanna:

hejar på dig emilia, för du förtjänar ett ätstörningsfritt liv och du ska veta att jag alltid tyckt att du är en grymt häftig person! sådetså. ta vara på den personen och låt inte något hjärnspöke intala dig något annat. kram.

#5 - - annayellowbanana:

fina bilder!

#6 - - alicia wetterholm:

och du kommer bli bra! <3

#7 - - catarina:

vad har du för typ av ätstörning? visste inte det :( du kommer bli bättre, viljan är ett stort & bra första steg! kram

Svar: har haft både anorexi och bulimi i sju år. tack för peppen!!!
emilia

#8 - - Madde:

Vill du ha dom?:)

Svar:
emilia

#9 - - madde:

absolut :) dom brevid är inte tunga alls, dom är inte lika stora som dom guldiga :)

Svar: okej, båda två då ^^
emilia

#10 - - Tove:

Hej! jag har läst din blogg ett tag nu och tycker den är superbra! så tråkigt att du också har hamnat i det där ätstöringsträsket. jag har själv haft det i tre år. nu till hösten börjar jag estet-bild och from på polhemskolan i Lund.

Ta hand om dig
kram!

#11 - - Sofia:

Har hängt här apasketalänge och tänker hänga kvar här i evigheter! Köpte din "everything will be ok..."-tavla för två år sen och den tittar jag på varje kväll innan jag somnar och det är fint. Jättefint. Kram!

#12 - - Sofia:

Har hängt här apasketalänge och tänker hänga kvar här i evigheter! Köpte din "everything will be ok..."-tavla för två år sen och den tittar jag på varje kväll innan jag somnar och det är fint. Jättefint. Kram!

#13 - - Nettan walter:

Håller såklart alla tummar och tår för att allt ska bli precis så bra som DU BESTÄMMER!
Bra val att låta tillvaron ge dig GLÄDJE!
Lycka till!
Kram kram

Till top