nollfemnolltvå - en bildblogg.

helikoptervinkeln.

Permalink2
 
Igår såg vi världen från den här vinkeln. Helikoptervinkeln! Vi begav oss till flyguppvisning mest eftersom Lykke älskar helikoptrar, flygplan och fallskärmar och rätt som det var hade vi kastat oss in i ett flygdon för att fara uppåt. Coolt och kul var det och till skillnad från förra gången jag åkte miniplan kändes helikoptern inte riktigt lika åksjuksframkallande, åtminstone inte innan landning. 
Det var Olle (som visar storleken på en liten brandsläckare och inget annat), 
Hanna,
och jag och Lykki.
Vädret var lite sådär mulet och halvregningt men vi hade skoj ändå, åt korv och så. "Shit my gaaaad, såna gansterhelikoptrar, shit aså det var asgrymt!" sa Lykke och trallade helikoptervisor hela vägen till bilen igen. Och så var det med den saken. 
 
--
Yesterday we saw our town in a different perspective. We took a ride in a helicopter! 
 
 

Föga smickrande bilder.

Foto - Människor Permalink2
Hanna väckte mig imorse och undrade varför i helsike jag inte hade bloggat. För att det är lame på sommaren, för att jag har jobb att sköta och helgdagar att fira och för att jag inte kommer på nåt ball att skriva. Tog med kameran ut och tog en osmickrande bild på min frukost och två osmickrande på Elliott som hade fullt upp med att spela barbiegitarr. 
Så HÄR HANNA!!!! Det bästa dagen hade att erbjuda, enbart för din skull.
 
Annars? Dags för yoga och mjukglass. 
 
---
Hanna woke me up and wondered why I don't update my blog very often. So I brought my camera downstairs and took an unflattering photo of my breakfast and then these two on Elliott. Here you go Hanna!
 

Tatuerande.

om att rita. Permalink1
Hallå i stugan. Länge sen sist, inte helt chockerande kanske. 
Studenttiderna är över, jag har tillfrisknat från förbannelsen helvetet gav mina luftvägar, och tatuerandet tar sig. Redan imorgon flyttas saker ut ur rummet som sen kommer bli mitt nere i lokalen där jag övar mina tatueringsfärdigheter. Idag skrev jag på kontraktet och i så snart som möjligt ska det rivas och byggas och målas och pysslas och jag dör. Kommer bli skoj. 
Ni har väl förövrigt inte missat min facebooksida? HÄR kommer ni till den. 
--

Long time no see
I have recovered from the curse hell gave my airways, and tattooing is improving. By tomorrow things will be moved out down into the room where I later will practice my tattoo skills. 
Also, I hope you haven't missed my facebook page? Find it HERE.

Till top