nollfemnolltvå - en bildblogg.

still no computer. (MEN 500 AV ER)

om instagram. Permalink1
klicka på bilderna för att göra dom större./click the images to make them bigger.
 
Nej, datorn är inte fixad än. Jag vet inte vad som har hänt, plötsligt la 90% av tangentbordet av, fungerar inte alls. Tillgång till internet har jag lite då och då när jag får låna Hannas eller mammas dator, men photoshop är kvar på min. 
Detta inlägget är till för att tacka er, ni är 500! Hur ska vi fira detta? Något förslag? Ni är ju förtjänta av ett firande som jobbar på så bra. 
 
Bilderna är från den senaste veckan på instagram, de enda bilderna jag kan ladda upp här för tillfället. Vill ni ha mer frekvent updatering på det heter jag Emilia0502
 
Puss så länge.
 
--
Hi! It has come to my knowledge that you are quite a lot of readers from other places. Norweigan, german and english etc. I will try to translate my posts for you, if that will make you happy! 
My computer is still broken but i can access internet on my sisters or mothers computers every now and then. 
I would like to thank you, you are now 500 followers! How do you think we should celebrate this? Any ideas? 
Pictures are from instagram, follow me on Emilia0502!
 
xo.

Min dator har gått isönder.

Permalink1
Återkommer när den är fixad. Keep on rockin.

nytt mobilfodral.

om ytligheter. Permalink11
Godkväll kamrater! Här sitter jag supersvettig efter ett träningspass och hoppas på att Hanna inte ska ta slut på allt varmvatten i duschen. Under tiden jag väntar tänkte jag visa er mitt nya mobilfodral från mrgizmo! I facken ligger förtillfället tåg- och gymkort. Sånt som jag annars är olyckligt duktig på att glömma att ta med mig. Smartsmart. 
 
Till top