nollfemnolltvå - en bildblogg.

en äta-med-ögonen-morgon.

om ätbart. Permalink7
Idag äter jag med ögonen. Det suger. 
Jag gick upp sent, hade inte ställt klockan över huvud taget. Gick upp och skulle lyxfrukosta, brände två ägg. Brände ett av mina fingrar och gav upp, tänkte köra på min gamla hederliga havregrynsgröt. Tro fan att det totalsprängdes i micron. Kokade kaffe till frukost istället. 
 
--
This morning I burned two eggs and one finger, then my porrige exploated in the microwave.

Leriott

Permalink6
Vi hittade Elliott i en lerpöl. Eftersom poolbygget rivit upp det mesta av vår gräsmatta har vi numera en hel del såna lerpölar. Han plaskade lyckligt runt, kastade med gegga och hoppade, rullade och badade i pölen. Mindre lycklig blev mamma och tillsammans fick vi bada av honom på trädäcket under vilda protester. Kul i alla fall. 

AMSTERDAM dag fyra, och svar på några frågor.

Q&A, om äventyr. Permalink5
Amsterdam dag fyra var inte mycket att hurra för egenligen, det var dagen då vi åkte hem och endast några få timmar spenderades i staden. Under dessa timmar höll Olle på att dö av chokladbröd (ja, han hittade sånt tillslut), och jag köpte en klänning som jag tappade bort (antagligen på stället där en torr jävla macka förtärdes) 
Vi försökte även fånga duvor på damtorget men blev utklassade av en snubbe som trodde han va kung, så fasen heller!!!
Jag tänkte att, istället för att visa massa bilder på mig när jag går fram och tillbaka längs olika gator (Olle hade kameran typ hela tiden), kan jag besvara några av era frågor som jag varit dålig på att göra i kommentarsfältet.
 
Tortyrmuseet lät spännande, det ska jag definitivt leta upp! Har du lust får du gärna berätta var det låg.
Tortyrmuseet var skoj, men lite av en turistfälla. Det var litet, snabbt över och innehöll mest bilder och text. Det stället vi var på låg vid blommarknaden. Singel 449 stod det på en skylt jag fotade. 
Lite längre ner mot centralen verkade det dock ligga ett annat tortyrmuseum samt någon form av skräckhus, kanske mer värt!
 
Några tips på nå bra nattklubbar i amsterdam? 
Häääääähähähä nä. Olle och jag är inte så dansiga av oss så vi stack helt enkelt inte ut på nattklubb. Vi la dock märket till en gata utfrån Rembrandtplein som enbart pumpade dansmusik och neonljus.
 
Lite nyfiken på hur ni bodde! Ska nämligen till Amsterdam i sommar och kollar runt efter ett bra och billigt boende.
Stället vi bodde på hette Stadhouderskade studio, googla så får du fram bilder. Jag minns inte exakt vad vi betalade men det passade en studentficka och läget var toppen, nära till allt. Stället var en pyttelägenhet kan man säga och frukost och grejer ingick alltså inte, dock fanns kylskåp, micro, vatten- och kaffekokare. Tips om man vill ha billigt och bra men som oss inte spendera allt för mycket tid på rummet. (Fick fråga Olle om denna, jag har så bra koll)
 
Vad kostade heiniken museet? och vart ligger det?
Aåååh minns inte, drygt en hundring, ingick i priset gjorde tre (fyra om man var grym) öl och en souvenir. Stadhouderskade 78 låg det på, samma gata som vårt boende. Det var stoort och skoj!
 
--
 
Pictures from the last day in Amsterdam, plus a few questions I've recived.  
Till top