nollfemnolltvå - en bildblogg.

en avdammad kamera och Julstin.

Foto - Miljö Permalink4
Aaaaaah hej vänner! Jag har dammat av kameran och fyrade av några gånger från min kaffedrickarplats i kössoffan. Det är alltså EN dag till lussebullsdags (kan inte sluta tjata om hur mycket jag längtar)! 
Mamma gjorde ett försök att vara ute i god tid och slog in tre av de första julklapparna redan igår. Ner i en pappeskasse åkte de, och vidare till hemligt gömställe i tvättstugan där vi en kvart senare hittade Elliott, nöjd och glad med presentpapper överallt och tre inte längre inslagna paket. Så bra gick det liksom. 
Annars? Jag är ensam hemma (!!!), resten av familjen är på julbazaar på Hannes skola och det hela firar jag med högsta volym på Lykkes Ju(l)stin Bieberjulskiva, det är dags nu. 
 
Ha en fin dag fellas♥
 

en smygstart på julen.

om instagram. Permalink2
Hej från mitt superslöa internet! Konstaterar att det är en vecka till första advent (och därmed lussekatter!) och en månad till julafton bara sådär. Jag har sexton kronor på mitt konto och sex familjemedlemmar att förse med julklappar. Den som har 2,66kronors presenttips är välkomna att dela med sig, tack. 
Vi har förövrigt tjuvstartat lite (rätt mycket), och mamma har knåpat ihop de förskönade pepparkakorna ovan och hela två omgångar tomegröt!!!
Jag ska försöka ta med mig kameran lite mer, trots att dagsljuset försvinner redan vid tre. Tills dess får ni nöja er med mobilbilder. Hej så länge!  
 
 

Tatueringar från dagen.

om att rita. Permalink8
 
Idag fick jag för en gångs skull med mig någon annan kamera än mobilkameran till jobbet. Tänkte visa er vad jag gjort. Med fint sjukhusgrönt papper i bakgrunden; TAADAAA, sånt här gör jag om dagarna!
Till top