nollfemnolltvå - en bildblogg.

instaupdate.

om emilia, om instagram. Permalink2
bilder från tåg, buss och malmö stad den senaste veckan.
 
Aaaah hej söta små loppor, jag ska alldeles strax återigen bege mig in mot malmö för lite hårfix och tja... trosshopping. Jag ligger just nu inne med en frilla i svart och blått, i formen av en kort pottpage med lugg på max två centimeter. I frisörtävlingssammanhang, på bild osv osv ser det ball ut imo, i vardagen, not so much. 
Idag är sista malmödagen i vilket fall som helst, jag och fridafrisör ska ta med oss ett stycke mua och en fotograf ut i någon form av ödehus och i svart tyll ska jag försöka se så miserabel ut som möjligt (inte allt för svårt med tanke på mina självporträtt som jämt är så stoneface). 
Annars? En grym träningsvärk i rumpan efter miljoner av knäböj på diverse vis. Hoppas kunna röra mig normalt fram till helgen.  
 
Visst ja! Veckans torsdagstema är rakt upp och ner "ett streck"
Hörs!

TORSDAGSBILD.

om att rita. Permalink6
Okej. Här är mina. Det blev två denna gången också, mest för att Lykke rev itu den första. I Smäms kommentarsfält hittar ni resten. ♥
 

Lykke och pandan.

uncategorized Permalink5
Jag hittade en bild på Lykke och pandan från förra veckan. Kan inte bestämma mig för om hon ser söt eller retarderad ut. Detsamma går för pandan. 
I alla fall. Imorgon får ni en torsdagsbild, min är hm.. typ, påbörjad... hur går det för er? 
 
 
Till top