nollfemnolltvå - en bildblogg.

SVAR pt.2

Permalink0
 När du bestämde dig för att bli frisk upplevde du nån gång tankar i stil som att " jag ska bli frisk och kunna äta normalt " men samtidigt att de där ätstörningsyankarna är kvar och tycker att man måste gå ner i vikt träna mer osv. ? 
Vet inte om du förstod hur jag menar men enklare så undrar jag om det var en kamp att bestämma sig att bli frisk. Försöker kämpa mig igenom så skulle vara tacksam över något svar
Hej! Jag förstår absolut vad du menar. Det är fortfarande en kamp, varje dag ekar ätstörningen i bakhuvudet och påminner mig om att hoppa över lunchen när jag ändå är ensam, att springa lite snabbare, att mina ben är större än flickans på andra sidan övergångsstället. Varje dag hör jag dom tankarna. Men tystare och tystare blir dom för jag vägrar att lyssna. 
I början är det svårt, men man måste vara smartare än ätstörningen och för varje gång du gör precis tvärt emot vad den säger till dig, är du ett steg närmre, och ekot skruvas ner en liten volymenhet.
Kan du skilja på dina, och på ätstörningens tankar är du på god väg. Sköt om dig, och heja heja!!!♥
 Vad är det finaste du vet? Idag, den HÄR!
 
Om du fick vara ett djur, vilket och varför? Kanske en katt. Eller hund eller annat husdjur. Dom bara gör vad dom vill hela tiden. Äter. Sover. Myser och om igen. 
 
Vilken är din favoritbok och favoritfilm? Jag är sämst på sånt här. 1. Jag glömmer vad de flesta böckerna handlade om två sekunder efter sista sidan är utläst. 2. Jag är usel på att kolla på film, rastlösheten i inledningen </3 . MEN om jag måste favorisera så gillar jag ungdomsböcker, tex tills skulderbladen blivit vingar av Sofia Rapp Johansson, och förlåt om man vill bli lite älskad av Johanna Thydell. Film: sorgliga. Back to brokeback mountain och sånt(sorligaste filmen, dör.)
 
Vilken tid på dygnet är din bästa? Runt klockan nio i soffan med mamma och pappa. 
 
Snyggaste killen du vet? Amen, Harry Styles♥
 
Favoritfärg? Svart tror jag. Och turkos och rosa!
 
Vilket är ditt bästa/roligaste/knäppaste minne? Oj, ännu en kluring. Jag skrattar fortfarande hysteriskt åt DETTA, när mamma sköt en pannkaka i ansiktet på Hannes. 
 
Hej, jag undrar hur du började tatuera - skaffade du bara en maskin och började på egen hand? 
Och, jobbar du i en studio nu? I så fall, hur gick det till när du hamnade där?
Hej! Jag jobbar i en studio i eslöv, Bobbys tattoo parlor heter stället.
Det hela började med en veckas prao hos Bobby i åttan. Jag visste inte vad jag ville prova på och hamnade hos Bobby då pappa nyligen varit där för att sleeva sig lite. 
Efter praoveckan kom jag tillbaka under lov och så för att rita och hjälpa till och på den vägen lärde jag mig. Det går såklart att bara skaffa en maskin och köra, men tatuering handlar om blod och hemskheter och kan gå riktigt illa om man sätter sig i köket och ristar, just sayin'!
 
 
 

grönt.

om ätbart. Permalink5
 
Jag fick ju, som sagt, te av Hanna och Elin och nu har jag hunnit smaka en del. Spicy Chocolate, Green Tea with Almond, Prince Vladimir, 4 Red Fruits och Green St-Petersburg fanns i samlingen jag fick och åh, är ni chokladälskare som jag? Köp! Kan ni käka en hel rulle mandelmassa rakt upp och ner? Köp! 
 
Idag tar jag mig an några av era frågor, och småfnissar åt damen på gymmet som efter tjugosju år äntligen skulle ta tag i mammamagen. Roligt pga det är nog inte mycket mammamage att tala om, 27 år efter förlossningen.
Hej så länge!

ROSIE OCH BRENDA / INSTA.

om instagram., uncategorized Permalink0
kontinuerligt @emilia0502
 

Jag sitter med pulled pork i magen. Och rabarberpaj, och vaniljvisp och mandelte!
Det har varit påskledigt, har jag hört. Nåt jag inte fått uppleva så mycket mer än i form av familjebesök i studion och påfyllning på både Hanna, pappa och Elin! Själv fick jag en ny blomma i fredags (mittenbilden). 
 
Och annars? Jo, vi har haft två små mammalösa ekorrungar springandes i trädgården. Lykke namngav dom Rosie och Brenda. Rosie klättrade upp för Lykkes byxben och mamma matade den med pizza. Brenda hittades livlös i en buske igår och blev begravd vid bäcken i skogen över gatan. 
Nu funderar vi på att göra Rosie tam och ha henne som ett varannan-vecka-barn ungefär, eftersom det enligt lag bara är lagligt att hålla vilda djur inomhus i 48 timmar. Det kan va nåt, tycker jag.
 
 
 
 
Till top