nollfemnolltvå - en bildblogg.

FRÅGELÅDAN.

Q&A Permalink13
Ni vet ju att jag inte har någon kamera under dessa dagar, och jag vet att ni är många som tidvis känner samma som jag, och som tycker att det är så mycket enklare att prata med någon, och fråga saker mellan datorskärmar istället för flackande nervösa blickar. Det är klart att ni ska få, tycker jag. 
Har ni allvarliga eller lätsamma frågor är dom välkomna allihop, har ni en nyfikenhet i behov av att stillas, är det välkommet också. Kör ba!
 
 
#1 - - sandra:

Vad är det för problematik du har? Har inte riktigt förstått det... Och hur går det??

Svar: Hej Sandra! Du får jättegärna utveckla din fråga, problematik inom vad?
emilia

#2 - - S:

Hej, jag undrar hur du började tatuera - skaffade du bara en maskin och började på egen hand?
Och, jobbar du i en studio nu? I så fall, hur gick det till när du hamnade där? Eller är du lärling? Har inte förstått hur du kom igång bara liksom.

#3 - - n:

Hur hänger hela din familj ihop? Ni verkar så himla tighta, du och dina syskon vad jag har förstått. Är alla biologiska eller hur är det?

Jag tycker att du är en jättefin människa. Du förtjänar att må bra. :)

#4 - - Josefine:

Kan du inte visa alla tatueringar i ett inlägg? Och tankar och idéer bakom dem :)

#5 - - Sandra:

Jag undrar vad som finns på din bucket list?

Och så undrar jag vad som hände med din bror som försvann? Har ni någon kontakt? Varför försvann hann? Hur har ni i familjen tacklat det?

Kram

#6 - - ida:

Hur kommer det sig att du började tatuera? Var det lätt eller svårt i början?

#7 - - En undrande tonåring:

Jag undrar om du kunde berätta mer om din ätstörning(Om jag uppfattat det rätt?) Hur kom du in i den fasen, hur var det under fasen och hur kom du ur den? Har du några tips för att undvika/komma ur en ätstörning.

Tack på förhand

Förlåt om frågan blev lite allt för personlig.

#8 - - Ellenor:

Du tar GRYMMA bilder, hur lärde du dig att göra det?
Förövrigt är du en inspiration och jag uppskattar verkligen dina texter. Jag mådde jättedåligt under 2012-2013 och när jag hittade din blogg var det lite som att hitta någon som gick igenom liknande grejer. Det hjälpte verkligen mig och fick mig att försöka. När du bestämde dig för att bli bättre var det en extra push för mig att fortsätta kämpa igenom mina svårigheter. Jag vill bara säga tack!

#9 - - sandra:

Förlåt... Inom ätstörningarna liksom. Du har ju skrivit mycket om det men aldrig rakt på sak (det kanske du inte vill heller).

#10 - - Johanna:

Har precis klippt kort och tycker det är svårt att styla håret. Har du några tips eller förslag på produkter? :D

#11 - - Fridah:

Vad är det finaste du vet? Om du fick vara ett djur, vilket och varför? Vilken är din favoritbok och favoritfilm? Vilken tid på dygnet är din bästa? Snyggaste killen du vet? Favoritfärg? Vilket är ditt bästa/roligaste/knäppaste minne?

#12 - - Siri :

När du bestämde dig för att bli frisk upplevde du nån gång tankar i stil som att " jag ska bli frisk och kunna äta normalt " men samtidigt att de där ätstörningsyankarna är kvar och tycker att man måste gå ner i vikt träna mer osv. ?
Vet inte om du förstod hur jag menar men enklare så undrar jag om det var en kamp att bestämma sig att bli frisk. Försöker kämpa mig igenom så skulle vara tacksam över något svar

#13 - - Ida:

Vad hände mellan dig och din pojkvän? Är ni vänner idag?

Till top