nollfemnolltvå - en bildblogg.

headon.

Foto - Miljö, Foto - Människor, om äventyr. Permalink1
Hej fina!
Igår var jag med Hanna på invigning av nya Headon som Elin jobbar på! Det var bubbel och tilltugg och jag åt något som jag inte var riktigt säker på om det var en mussla eller ett ostron eller något annat stort och halvslemmigt från havsbotten. 
Efteråt fick jag gratiskaffe på Espresso house och tog tåget hem tidigt på grund av min ännu bankande huvudvärk (hej tjejen på tåget!). Jag tror jag somnade någon gång innan tio och om jag vaknade eller inte när Måns smög in några timmar senare, det vet jag inte. 
Jag är nyss hemkommen från jobbet, jag är månadsvis anställd på morgonpassen åtta till tretton. Kort och smidigt och alldeles för tidigt för att vara helg.
Och nu: flytt. 

Svenskt medborgarskap, tatueringar och printade snaps.

om instagram. Permalink2
1. Jag var med en brukare på okänd semesterort. Fint var det i vilket fall som helst. 2. Två favoritsyrror, med olika få tänder. 3. Observera spegelbilden!!! Observera att kundens syster kom på mig.. Tänk pinsamheten. 4. Denna!!! Jag dricker den hela tiden, trots att konsistensen är lite väl tjock och trots att man bara kan dricka pyttepyttelite i  taget för annars blir det orimligt starkt. 5. Min lillebror blev svensk medborgare! ♥ Vi firade med tårta mitt i veckan. 6. Ur en fin och hemsk bok om en flicka som inte vill prata. 
 
 
7. Min nyaste. 8. En printad snapchat från när Måns låg kvar i sängen och jag var på jobbet och Elli smög in för att gosa. 9. Blåbär. Nuff said, som man så coolt brukar skriva. 10. Min mormor hälsar och säger förlåt, som jag nyligen läste ut. Så vidunderligt finurligt så man trillar av stolen! 11. Vi åkte några mil för en tallrik kycklingwok och stannade på vägen för att titta på cirkusdjur som gick som smååt. Det räknas väl inte som stöttande, om man inte betalar för att se, tänkte jag. 12.Denna frukosten, som vanligt två minuter efter att tandställningen blivit spänd. Snabbt äts den innan smärtan smyger sig på. 
13. Mamma och jag hittade ett märkligt fynd på en parkering i Eslöv. Ännu märkligare var det faktum att jag tittade ner i H&Mpåsen bredvid. Märkligast att trosor däri. 14. Kittys fjäril. 15. Aaaah en annan last i dryckesform; starbucks kalla kaffe. 16. Johans på vaden. 17. Från den dagen då vi räknade elva fjärilar i busken intill trädäcket. 18. Och Markus stjärnor- och roskalas.
 
 
Jag tror detta är rekord. Jag minns inte när jag satt i datorstolen sist.  
 

BLOGGDAGS.

Permalink1
Det ösregnar. Åskar och blixtrar, och nu, av alla gånger, känner jag plötsligt att det är bloggdags. 
Jag håller för tillfället på att sprida ordet om en pågående flytt, på alla sociala medier jag registrerat mig på. Jag och Bobby ska ju byta lokaler, vilket helt naturligt lämnar våra nuvarande tomma. 
För mig känns det självklart att tiotusentals skulle hört av sig redan första dagen jag avslöjade det hela, men verkligheten ser lite annorlunda ut. Ingen hör av sig. Kom igen. Nån måste väl vara i behov av space. NÅN. 
från igår, vi räknade till elva fjärilar i en och samma buske. 
 
Andra saker jag tillägnat tid under min frånvaro här, bortsett från att oroa mig för lokalerna; bokat en resa till Lisabon i slutet av nästa månad, slitit håret sönder och samman över level 125 på candycrush, hängt på camping med ena jobbet och svettats outhärdligt på det andra, läst Sandra Beijers bok, ätit dumplings på DubbelDubbel, läst en av Torey Haydens och en av Fredrik Backman, köpt en rådjursskalle på erikshjälpen, beställt pockets och fått skoskav av Indiensandaler. Tillexempel. 
 
Till top