nollfemnolltvå - en bildblogg.

Svenskt medborgarskap, tatueringar och printade snaps.

om instagram. Permalink2
1. Jag var med en brukare på okänd semesterort. Fint var det i vilket fall som helst. 2. Två favoritsyrror, med olika få tänder. 3. Observera spegelbilden!!! Observera att kundens syster kom på mig.. Tänk pinsamheten. 4. Denna!!! Jag dricker den hela tiden, trots att konsistensen är lite väl tjock och trots att man bara kan dricka pyttepyttelite i  taget för annars blir det orimligt starkt. 5. Min lillebror blev svensk medborgare! ♥ Vi firade med tårta mitt i veckan. 6. Ur en fin och hemsk bok om en flicka som inte vill prata. 
 
 
7. Min nyaste. 8. En printad snapchat från när Måns låg kvar i sängen och jag var på jobbet och Elli smög in för att gosa. 9. Blåbär. Nuff said, som man så coolt brukar skriva. 10. Min mormor hälsar och säger förlåt, som jag nyligen läste ut. Så vidunderligt finurligt så man trillar av stolen! 11. Vi åkte några mil för en tallrik kycklingwok och stannade på vägen för att titta på cirkusdjur som gick som smååt. Det räknas väl inte som stöttande, om man inte betalar för att se, tänkte jag. 12.Denna frukosten, som vanligt två minuter efter att tandställningen blivit spänd. Snabbt äts den innan smärtan smyger sig på. 
13. Mamma och jag hittade ett märkligt fynd på en parkering i Eslöv. Ännu märkligare var det faktum att jag tittade ner i H&Mpåsen bredvid. Märkligast att trosor däri. 14. Kittys fjäril. 15. Aaaah en annan last i dryckesform; starbucks kalla kaffe. 16. Johans på vaden. 17. Från den dagen då vi räknade elva fjärilar i busken intill trädäcket. 18. Och Markus stjärnor- och roskalas.
 
 
Jag tror detta är rekord. Jag minns inte när jag satt i datorstolen sist.  
 
#1 - - Thea:

Wonderbart!

#2 - - Jessie:

Så härliga, fina bilder :)

Till top