nollfemnolltvå - en bildblogg.

Ritat år 2014.

om att rita. Permalink23
Jag drabbas av sjukdomar och hemskheter stup i ett känns det som. Vi snackar minneskort som krossats och försvunnit. Vi snackar sjukligheter i form av sexveckors hosta och förkylning. Öroninflammation, feber och så vidare.
Jag ligger i soffan och äter One Directionchoklad, och på teven är det återblickar på Ernst jul. Jag tänkte att vi ska ta en tillbakablick på mitt år. Som vanligt delar vi upp det i lite olika kategorier. Så här har jag ritat 2014:
Det har blivit väldigt lite. Mest skulle jag tro på grund av att tatuerandet har blivit mer. På jobbet ritar jag ju varje dag hela tiden, på papper och på kunder, och när jag sen kommer hem, ja, då är jag inte jättesugen på att rita nåt mer. 
I vanlig ordning är det tjejer och mönster som dominerat, som sig bör. Jag hittar inget inlägg från 2013. Missade jag det förra året? Hm. HÄR är i alla fall saker jag ritade 2012. Vad tycker ni, några förändringar?
 
 
 

TORSDAGSBILD - bokstav.

om att rita. Permalink2
Hej! Detta inlägget kommer uppdateras med mitt torsdagstema senare, det ligger för tillfället på golvet hemma, och jag sitter på en stol på jobbet. 
Lämna era bidrag i kommentarsfältet! 
Jag gjorde ett linoleumC. Var tog era bidrag vägen?
Till top