nollfemnolltvå - en bildblogg.

Elliotts tvåårsdag.

Permalink2
Hej på er! Vi har firat Elliotts andra födelsedag med bland annat alldeles för god tårta och en hel massa bilar, traktorer och hjullastare till samlingen. 
En runda till ett av byns dagis när gästerna gått och dagen var fulländad.
Nu har jag precis bytt om till fula men ack så sköna pyjamasbyxor med missmatchande stickad tröja över kalasblusen, och stationerat mig framför pinterest en timme eller två innan läggdags. 04.40 ringer väckarklockan och så var det måndag igen. Bara sådär. 
Follow on Bloglovin 

TORSDAGSBILD: social media.

om att rita. Permalink7
Här är mina torsdagsbilder! Två skapade med inspiration från instagramkontot Villdde. Ingen av dom blev som jag tänkt då pappret agerade jäkligt konstigt tillsammans med min flytande tusch. Hur som helst känner jag mig nöjd. Hur ser era bidrag ut? 

TORSDAGSTEMA

Permalink2
Det här var min profilbild på facebook jäkligt länge. Nu har jag samma som på instagram, mig, blond i profil lika svår som ovan. 
Idag bestämmer jag att vi ritar på tema sociala medier tills på torsdag. Ni vet hur det går till? Rita, blogga/instagramma/whatever, länka till ert bidrag i mitt kommentarsfält och ta del av alla andra finerier däri. Bra, deal, kör!
Till top