nollfemnolltvå - en bildblogg.

ljus,

om emilia, självporträtt Permalink6
Det är en sån här dag idag. Trött. Kass. Jag har en femtontimmars jobbdag imorgon och på måndag tänker jag sova ut. Jag tränar inte längre. Går runt i pyjamaskläder. Glömmer bort att vårda vänskapen till de få personer jag faktiskt har att bry mig om. Glömmer ta mediciner, glömmer kolla i almanackan, glömmer mejl och glömmer att skratta. 
Det är februari snart. Det blir ljusare. Ute, och inuti. 
Follow on Bloglovin

jag har internet.

om instagram. Permalink1
 

Jag har internet. Det är långsamt. Men det är, det finns, jag har det. Det har nu gått så lång tid sen min senaste uppdatering att statistikmätaren inte längre visar förra inlägget, det är lång tid. Så, vad har jag gjort under tiden, undrar ni såklart av hela era hjärtan. Och ta ett djupt andetag, låt er inte krossas, ni ska få veta - jag har varit sjuk. I feber och halsont, förkylning, öroninflammation och hörselgångsinflammation. Jag har också jobbat (tillexempel nattpasset för några dagar sen som pinsamt nog slutade i förnedringen av att vara iklädd rosa plysh i kollektivtrafiken 07.00), jag har ätit choklad, följt real housewifes of miami, gjort stora uppoffringar i ett försök att följa project runway, tafatt kämpat med att få i ordning på mina nya rum, misslyckats med föregående och sovit på soffan istället, jobbat lite mer, och som grädde på moset har jag lyckats få allt det här förevigat på min instagram. Mulitasking, mina vänner, det är knepet! 


Later ♥

 
  


 

 


 


 

 

 


 

 

 

ÅRSRESUME 2013.

Q&A, när ni väljer rubrik., uncategorized Permalink3
I inlägget om önskerubriker föll en årsresumé som förslag, och jag som inte direkt är känd för att passa tider eller löften för den delen, känner inte att det spelar så stor roll att vi idag är tio dagar in på det nya året, utan kör på ändå. Här är mitt tvåtusentretton i list- och bildform:
 
Vilka ser du som de största händelserna under året?
Studenten, Indien och starten av mitt eget företag! Och Hannas flytt, haha!
 
Har du blivit bättre på något?

Hm. Jag kommer på mig själv med att tänka att jag faktiskt ständigt utvecklas med tatuerandet. I huvudet är jag bättre på hela företagsamheten, i praktiken har det inte ännu hunnit så långt, något för 2014 kanske. 

Gjorde du något du aldrig gjort förut?

Well, som ovanstående. Jag har ju tagit studenten, nåt jag varken gjort förut eller kommer få chansen att göra om, och rest till en annan världsdel. Jag har åkt helikopter, vägt över sextio kilo, fått underkänt i ett ämne, fått tandställning, virkat amigurumi, haft fina lagda vågor i håret och gått på bal. 

Vad var extra dåligt med året?

Kontakten med många bra personer som tappades på en sekund efter skolslutet och mina alldeles för få försök att få dom tillbaka. Sorgligt. Måste bli bättre.

Vad var extra bra?

Nya möten och gamla välbevarade. Uppskattning och uppmuntring, poolbygget pappa tog tag i och det trettiogradiga vattnet den resulterade i. Mina nu tretton bulimifria veckor och känslan av att vara stolt över mig själv.

Vad åt du?
Frukostmat, yoghurt, kvarg, keso och all gröt. Lussebullar, choklad och kaffe. Delicatobollar på skolan och chinabox, räkbaguette och sallad med rökt lax på jobbet. 
Vad lyssnade du på?

Jag är så fruktansvärt dålig på musik. Jag lyssnade om och om igen på en spotifylista en kille jag inte känner längre knåpade ihop för ett par år sen och fortfarande fyller på då och då. Som vanligt har jag en hel del guilty pleasures och har somnat till bland annat James Blunt (hahahah /nerd.) samt vårens stora förälskelse; One Direction (behöver rehab).

Vad skrattade du åt?

Mestadels Elli, Lykke och mig själv skulle jag tro! Fula gifs, tjejer med smink likt bajs i ansiktet, Community, Dumma mig och senast Grown ups, 1 och 2. Punkt. 
Vad grät du till?

För många filmer som antagligen inte ens var menade för ändamålet, därbland en hästfilm, en oväntad vänskap och we bought a zoo. Längsta marathongråtet: Torka aldrig tårar utan handskar, ca 3 timmars gråt.

 

 

Listan har jag helt skamlöst googlat mig fram till, och inlägget HÄR, är fortfarande öppet. 

Follow on Bloglovin
Till top