nollfemnolltvå - en bildblogg.

BOKSTAV.

Permalink1
Jag har missat nåt torsdagstema hit och dit, och nog även missat att meddela er. Denna torsdag är det jag som är host, och jag har valt tema bokstäver. 
Kom på att jag faktiskt haft något liknande förr, typografi kallade jag det den gången. Jag gjorde frigolittryck, precis som det här temat i september. 
 
Well, på torsdag - länka till era bidrag hos mig, alla får vara med! Det gäller bara att rita något på temat och publicera på någon typ av social media så som en blogg, typ. 
 
bildkällor på min pinterest

första advent.

Permalink9
 
"det gör inget att det är så märklig vitbalans, jag fotar ju i raw". Jag fotade inte i raw. Jag kunde inte rädda en enda bild. 
 
Jag har i alla fall varit hemma och adventsbakat. Bakandet gick fort och fikan gick fort och väntan var alldeles för lång enligt Lykke, 6, i behov av adhd-medicin. 
 
Nudå? Lars Winnerbäck, morotssoppa med för mycket ingefära samt lino-tryck. Puss. 

om 1D, tatueringar och torra glas till tandfén.

om emilia, om instagram. Permalink4
One direction har släpppt sitt nya album. Jag är hes pga hosta men sjunger med ändå på de verserna jag inbillar mig redan ha pluggat in.
Klockan är fjorton fjorton och det börjar mörkna utomhus. Denna årstiden är sämst på det viset. Ni ska få höra lite förklaringar till bilder jag tagit den senaste tiden, här: 
Denna är från förra veckan, den trettonde november närmare bestämt, då jag hade snudd på familjedag på jobbet. Måns gjorde en tuff kniv, det är sånt man gör om man är tuff liksom. 
Och farmor fyllde sjuttio och firade med ett ankare på armen. På andra armen sitter en lilja från när hon fyllde sextiofem. Dom måste ju sitta på ovansidan så att dom syns säger farmor, "för vad är annars poängen med att ha dom". Hon gnällde inte ett dugg. Jag gnällde för att det var svårt på så himla tunn och rynkig hud och sen åt vi napoleonbakelser till lunch. Farfar pratade om duvor och stamtavlor och sen behövde dom åka hem till hunden. Dom är så fina, min farmor och farfar. 
Denna är lite lite äldre. Från min halloweendrop in jag fixade ihop med stor hjälp av mamma och Lykke och övriga familjemedlemmar. Jag hade ritat motiv man fick välja mellan. Det är så sjukt att det är november redan. 
Såhär såg det ut innan Lykke fått tag på stegen och överöst med fejkat spindelnät och glittriga pumpor. 
Här är jag och Nella. Hon är fem månader snart och kan skratta med ljud, ha mjuka jeans på sig och ibland förstår hon att hon har egna armar och händer som hon själv kan kontrollera. Hon biter på allt för det kliar där tänderna ska komma och Lykke har redan lärt henne att tappade möjlktänder ska läggas i torrt glas om man vill ha en lapp. Och det vill man förstås. 
Sist har vi denna som jag fick göra på Tobbe. Det var ett litet tag sen men jag tar med den för att jag blev så nöjd. Det är alltid så mycket roligare att göra egna motiv än motsvarande från någon annans hjärna. 
 
Jag tror att fireproof och night changes är mina favoriter änsålänge. Tror jag. 
(psssst: veckans torsdagstema är "Om man skulle ta och flytta den dit..")
Till top