nollfemnolltvå - en bildblogg.

om 1D, tatueringar och torra glas till tandfén.

om emilia, om instagram. Permalink4
One direction har släpppt sitt nya album. Jag är hes pga hosta men sjunger med ändå på de verserna jag inbillar mig redan ha pluggat in.
Klockan är fjorton fjorton och det börjar mörkna utomhus. Denna årstiden är sämst på det viset. Ni ska få höra lite förklaringar till bilder jag tagit den senaste tiden, här: 
Denna är från förra veckan, den trettonde november närmare bestämt, då jag hade snudd på familjedag på jobbet. Måns gjorde en tuff kniv, det är sånt man gör om man är tuff liksom. 
Och farmor fyllde sjuttio och firade med ett ankare på armen. På andra armen sitter en lilja från när hon fyllde sextiofem. Dom måste ju sitta på ovansidan så att dom syns säger farmor, "för vad är annars poängen med att ha dom". Hon gnällde inte ett dugg. Jag gnällde för att det var svårt på så himla tunn och rynkig hud och sen åt vi napoleonbakelser till lunch. Farfar pratade om duvor och stamtavlor och sen behövde dom åka hem till hunden. Dom är så fina, min farmor och farfar. 
Denna är lite lite äldre. Från min halloweendrop in jag fixade ihop med stor hjälp av mamma och Lykke och övriga familjemedlemmar. Jag hade ritat motiv man fick välja mellan. Det är så sjukt att det är november redan. 
Såhär såg det ut innan Lykke fått tag på stegen och överöst med fejkat spindelnät och glittriga pumpor. 
Här är jag och Nella. Hon är fem månader snart och kan skratta med ljud, ha mjuka jeans på sig och ibland förstår hon att hon har egna armar och händer som hon själv kan kontrollera. Hon biter på allt för det kliar där tänderna ska komma och Lykke har redan lärt henne att tappade möjlktänder ska läggas i torrt glas om man vill ha en lapp. Och det vill man förstås. 
Sist har vi denna som jag fick göra på Tobbe. Det var ett litet tag sen men jag tar med den för att jag blev så nöjd. Det är alltid så mycket roligare att göra egna motiv än motsvarande från någon annans hjärna. 
 
Jag tror att fireproof och night changes är mina favoriter änsålänge. Tror jag. 
(psssst: veckans torsdagstema är "Om man skulle ta och flytta den dit..")
#1 - - Alicia Frick:

Du har ingen aning om hur mycket jag vill bli tatuerad av dig! Tyvärr bor man i Göteborg men some day!

#2 - - Stephanie :

One Direction är sjuuukt bra! Och älskar tatueringarna! (:

#3 - - Annie in Cali:

Vilken supercool farmor du har!

#4 - - infponline.blogg.se:

Deras nyaste album var helt otroligt bra! Mina personliga favoriter är Girl Almighty & No control :)

Återigen sjukt fina tatueringar! Hittade din blogg för typ ... femton minuter sedan men shit jag älskar den haha och vill absolut åka till .. vart du än är och tatuera mig xD så sjukt duktig är du!

Svar: Haha! Jag finns i Eslöv, och i Malmö! Nyfiken på hur du hittade hit? Tack för alla fina kommentarer
emilia

Till top