nollfemnolltvå - en bildblogg.

.

Permalink3
 
 
En resa som vanligtvis tar max en kvart blev idag ett projekt mellan 13.15 och 14.45. En och en halv timme, halvsnabb huvudräkning med hjälp av fingrar. Dom reparerar tågspåren tydligen. Då måste man åka världens omväg runt Teckomatorp tydligen. 
Jag sov hos mamma och pappa i helgen för att kunna ta mig till jobbet på tio minuter istället för nittio. Hanna sov hos mamma och pappa för att slippa vara ensam då Elin för tillfället är i Stockholm.
Vi tog några bilder. Hannas kamera dog. Mina bilder vill inte som jag. Jag har långfingret i naveln och videoljud i bakgrunden från lajkat.se. Jodå. 
 

vild.

Permalink16
Jag hade en helt annan plan när jag satte temat förra veckan. Visste exakt vad jag skulle göra fram tills igårkväll (ja, jag är alltid ute i sista sekund), då jag skulle börja skissa. Jag satt som vanligt och scrollade igenom halva internet och kom över nån fin fotograf som, bland annat, tagit porträtt på en kvinna med en gås. Perfekt tänkte jag och tjoff så var det en gås jag ritade. 
Nästa vecka har Maria, Lady Thirty, bestämt tema Svart.
 
Här är era tolkningar av Vild: Smäm . Bokkei . LadyThirtyArtEmilia . Konstoannat . Angelica . Mikaela . Emma . Elin . Sandra . Vildkonst . Johanna . Annuendag . Linn . Nina . Lisa
 

20 saker ni (kanske) inte visste om mig.

om emilia Permalink23
Sara, Smäm, utmanade mig på instagram (smamie, emilia0502) att skriva tjugo hemlisar om mig själv och publicera på IG. Dock anser jag det bedrövligt mycket att skriva med klumpiga korvfingrar på minimalt touch-tangentbord, så jag gör vad man bör - tar mig friheter. Jag kastar upp mina hemligheter här istället!
 
Jag:
 
är fortfarande fast i Candy crush och Farmheroes. Har ett litet system för att kunna skifta mellan de olika spelen utan att bli av med alla liv samtidigt, och om det förmodan skulle hända, spelar jag Pet rescue under tiden nya liv laddas upp. 
lyssnar alltid på musik offline eller under private session och googlar det mesta i inkognitoläge.
har stenhård koll på blocketflödet i kategorin hem och hushåll, Eslöv och Malmö. Kanske tio gånger om dagen kollar jag men köper sällan något. 
har en förkärlek till förutsägbara gör-om-mig-program. Om kläder och viktnedgång. Alla tips är samma på alla program i varje avsnitt men jag kan inte slita mig från. 
har en tendens att glömma borsta tänderna på kvällen. Eller inte hinna på morgonen. Turligt nog aldrig båda på samma dag. 
världens äldsta bild
får världens äckligaste känsla när någon rör vid mig väldigt nätt.
har ofta träningsvärk i underarmarna efter hård och intensiv virkning.
fnissar åt Jimmie Åkesson-skämt trots att det är sorgligt.
läser  nästan aldrig bloggar, men när jag väl gör - sträckläser jag hela arkivet.
älskar att vara själv. Helst utan teve eller radio eller annat ljud omkring. 
låter alltid benen gå från stubbiga till håriga innan jag orkar ansa igen. 
mår illa i kroppen när folk säger orden klick, vacker, kvinna och smet. mm etc osv. 
läser alla mejl i min skräppost och funderar på vad som skulle hänt om jag faktsikt vunnit en miljon dollar men bara raderar mejlet. 
tycker det är skitjobbigt att vi har dusch och inte badkar i lägenheten. Att stå upp och duscha är svinjobbigt. Inte avkopplande alls. 
gillar nästan inget godis som inte innehåller choklad. Undantag: gula och oreanga bitar i gott och blandat, dom gulröda aprikoserna och jordgubbar som är sådär vita på undersidan.
har oförklarlig smärta i benen mer eller mindre varje dag. Läkaren gnuggar sig bara i det hår han inte har när han funderar på nya diagnoser att utesluta. 
gråter oftare än sällan i panik över pengar.
gillar inte att kramas
låter mitt hår växa ut mest för att bevisa mamma att jag kan. 
skrattar högt någon gång om dagen till veckorevyns dåliga listor. 
 
Till top