nollfemnolltvå - en bildblogg.

min syster på besök.

Foto - Miljö, Foto - Människor Permalink2
Hej från ett soligt Malmö! Jag har Hanna på besök en stund, vi har köpt blommor nere på torget.
Ranunkel och några gröna knoppar som jag inte vet hur de kommer se ut när de slår ut. Hanna kollar på min nya blogg, bra! Gör det ni också, HÄR
Efter visningen åker vi hem till mamma och pappa tillsammans, det ska bli så mysigt, som vanligt♥
 

Emilia tatuerar

Permalink0
Så, medans ni fortsätter försvinna och bli färre har jag skapat den där andra bloggen. Emiliatatuerar.blogg.se hittar ni den på, ta en titt!

tatueringsrelaterad instagram och blogg.

Om tatueringar och att tatuera, om instagram. Permalink5
Va roliga ni är femton stycken av er som bara for sin kos när jag la upp bilder från min semester, sorry liksom. Jag gissar att det handlar lite om att texterna och tecknandet fått ta mindre plats, och jag förstår er. Dom inläggen är ju dom bästa såklart. 
I helgen skapade jag en ny (en till) instagram för endast tatueringsrelaterade saker. @emilia_sgtattoo kan man kolla in på om man vill se mina tatueringar, men skippa mina selfies. Här ovanför är några favoriter från mobilarkivet, gamla som nya. 
Jag försöker sakta men säkert profilera mitt jobb lite mer, och börjar så smått få in tjockare linjer och mer svart i mina verk. Här, början på en helarm i en stil som liknar lite mer min favorit. Denna satt vi med i sju timmar igår, och allt som allt som allt skrapade jag ihop 60 jobbtimmar från fredag till måndag. Nu, efter femton timmars sömn, är jag back on track igen.
För att ytterligare komplettera min sociala medier-samling funderar jag på att starta en blogg till, även den enbart inriktad på tatueringar och saker som hör dit till, vad tror ni om det? Nån som skulle läst? Lite mer ingående kring fler tatueringar, studion, tips och trix och inspiration på temat. Jag tror det kan bli skoj. När tiden känns rätt! (ovan, blomkollage med växtlighet som fanns lättillgänglig på mobiltelefonen, gamla som nya även här.)
Till top