nollfemnolltvå - en bildblogg.

son.

om ytligheter. Permalink2
airforce son. snakeprint. 
 
Igår var en sån konstig dag. Vår fina fina hund Wilma avlivades och for till hundhimlen. Mamma grät och pappa grät och Hanna och Hannes grät och jag var på ätstörningscentret och pratade med en stor mörk kvinna som skrattade när jag sa att jag inte använder narkotika. Jag tänkte det också skrattade hon och pekade på mig, jag visste det! 
Hon verkade himla snäll men svår att förstå och jag blev skickad till en gruppterapi för folk i min ålder med min problematik och det kändes bra. 
Måns mötte upp mig och vi fikade superlänge och jag köpte skor innan vi gick på lägenhetsvisning. Hoppas vi får den. 
Det var en glad och ledsen dag samtidigt. Himla konstigt. 
 
Idag är allt bra. Jag tror att våren är här på riktigt för solen lyser och två meter bakom mig hela vägen hem gick en man och spelade Idas sommarvisa på munspel, det är sant. Nu: yoga.
 
nollfemnolltvå - en bildblogg.

TYST.

om att rita. Permalink5
Tystnad. Vem som helst förstår ju att dessa rangliga hus är tomma, och därav tysta sånär som på nåt knak då och då. Nästa veckas tema: gäst jäst och gest. Hon har så svåra teman den där, ArtEmilia
 

Morgonyoga.

om ätbart. Permalink3
Godmorgon! Startade morgonen med ett yogapass då min första kund fått influensa. Lite te efter duschen och nu steker vi på gårdagens ris, kyckling och grönsaker. 
Jag har en kund lite senare idag men tills dess ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt. Ni med möjlighet börde göra samma ♥ Ha en fin tisdag ♥
Till top