nollfemnolltvå - en bildblogg.

Andra steget blev svårare.

om text. Permalink8
Andra steget blev svårare. Jag fick ett brev från anorexikliniken. En kallelse. Tid för bedömning. 
I två timmar ska jag bedömas. I förhand ska jag ha tagit blodprov med tester på det mesta. Mäta alla nivåer av allt. Och sen ska min kropp överlåtas till överläkaren. Det ska klämmas och kännas. Vägas. Mätas. Dömas. 

Jag är nervös. Hjärnan går på högvarv med bara en fråga i fokus. 
Jag undrar om jag duger. 
Om jag är mätbart sjuk nog enligt blodprov och måttband. 

Jag äter mycket varvat med inget varvat med för lite vatten och för mycket salt. Jag vill förstöras. Jag måste förstöras. Måste få hjälp. 

Jag vill förfalla. Slå någon form av rekord i egenförvållad vanvård. Jag vill vara glåmig och grå när jag tar steget in för bedömning. Näsan röd och fingrarna blå. Ärren av bitmärken vitnade på handryggen. Frätskadade raspade tänder. Ögonen blodsprängda och ryggkotorna märkta i lila gul och grön. Förstörd vill jag vara. Chockerande förstörd. Jag vill va smal eller fet eller allt däremellan sålänge det är fult nog. Sjukt nog. 

Jag har två timmar på mig att bevisa att jag behöver hjälp. Jag vet bara inte hur. 
#1 - - Vendela:

Det är så himla himla galet det här.... Det är ju för helsike de som ska vara experter på det här och FÖRSTÅ att det inte går att mäta mående och behov av hjälp såhär...
Du förtjänar den hjälp du behöver. Kram <3

#2 - - Hanna :

Det ska du inte alls det. Inte ta sönder dig igen. Punkt

#3 - - Maria:

Oj, vad ledsen jag blev när jag läste din bloggpost.

Du är vacker och ung och förtjänar att må bra och känna dig så.

Hoppas du får den hjälp du behöver.

#4 - - När Annie fotograferar i Kalifornien:

Tycker det är så hemskt att du känner så <3 Oavsett hur du väljer att se ut kommer du alltid vara vacker. Hoppas dem ger dig den hjälp på behöver att hitta den insikten. Vilket sjukt sätt att få hjälp på, bedömmas om det "behövs" i andras ögon. Det borde vara en självklarhet. Du är värd att må bra!

#5 - - Tove:

Du är så fin som du är. Låt ingen ta ifrån dig det! Inga röster, läkare eller vågar. Du är en unik människa och jag ser upp till dig. Vet precis hur du känner.

Kram

#6 - - infponline.blogg.se:

Hoppas allting ordnar sig. Vet att det inte hjälper att man säger så men finns inte så mycket man kan göra över internet förutom just det. Så hoppas allting går bra för dig!

#7 - - Ellen Lindberg:

<3

#8 - - Maria Ekblad:

Åh vad modig du är som tar hjälp. Håller tummarna för dig.

Till top