nollfemnolltvå - en bildblogg.

Mina Utkast.

om text. Permalink0
Jag har en hel del inlägg sparade som utkast. Trettiosex stycken för att vara exakt. Vissa är näst in på dubletter av vad som tidigare publicerats, andra är bilder eller ord som inte passat in någon stans, som inte blivit färdiga att användas. Vi tar en titt, utan innebördes ordning: 
 
15 December, 2013
"Jag kollar mobilen konstant. 
Tre minuter.
Skrev jag något fel? 
 
Fyra minuter.
Det måste varit fel.
 
Fem.
Fan fan fan 
 
Det går sex sju åtta minuter och min värld rasar samman."
 
18 November, 2013
"Att bli frisk är det läskigaste jag någonsin kommer göra."
 
Rad 1: en äng från en cykeltur tvåtusentolv, en kaffepaus 2013 och begliska våfflor i Köpenhamn 2012.
Rad 2: Ellekari kaffedrickandes på en rast 2011 och en apa från Indien. Födelsedagspresent på arton eller nittonårsdag. 
Rad 3: Avokadomackor ett sommarlov, jag 2014 och Elins skor i skejtparken med Love. 
Rad 4: 2011,2012,2013
 
29 September, 2013
"Jag hatar inte livet. Hatar inte mig själv. 
Jag vet att jag framstår som sån, att jag kanske i dom exakta orden sagt och skrivit saker som med mitt godkännande fått er att tro så. 
Det är korkat och impulsivt men kanske inte långt ifrån på riktigt just för den sekunden. Jag ångrar mig alltid men låter det stå kvar trots att ni tror. Låter det stå för att slippa säga ut högt, att något inte står till som det ska. 
Jag tog bort akrylnaglarna och kvar är vassa sköra tunna brutna alldeles för kantiga pojknaglar. Jag målar dom i rött och samma färg blir märkena som stannar kvar i ansiktet efter intensivt kliande och rivande." 
 
25 Maj, 2012
"jag kan lyfta upp Lykke på mina axlar nu och du är så bäst gumman säger hon till mig då."
 

12 April, 2014
"Vi övar från en trygg plats säger mamma och flinar lite åt sitt sätt att bemöta mig som en ängslig valp, och fortsätter övningen med ett uttalande om att hon och pappa måste pressa sig utöver det yttersta bara. Sarkastisk låter hon och jag vet att det för henne klassas som fin lördagsunderhållning att se mig vrida på kroppen av förvirring trots att jag blir tjugo nästa månad, och trots att ironi sen länge är ett känt begrepp hos mig.

Jag vet också att hennes hjärta slår dubbelslag av stress som får henne att må konstigt och jag vet att doktorn sagt att hon ska ta det lugnt, vila ut. Jag vet att hon, precis som pappa, fått huvudvärk. Att dom är rätt trötta båda två, att lillasyster är känslig efter en annorlunda dag, och att lillebror kommer somna sent efter den långa middagsluren.

Jag vet, att mamma har en tendens att skämta, vifta bort saker som är lite jobbiga och jag tänker att det kanske ändå ligger ett uns sanning i de skämten hon drar om hur oförskämt själviskt det är av mig, att en lördagskväll lämna mamma och pappa ensamma, för en kväll i Malmö."

 
 
Till top