nollfemnolltvå - en bildblogg.

sammanfattning

Permalink0

Elsa hade snott en lista av Flora. Jag snor den jag med. Det har gått två veckor av det nya året, men, med femtio kvar känns det ändå precis alldeles i början.
 
Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade hemifrån! Blev sambo. Och Malmöbo. I samma veva flyttade jag och Bobby till egen lokal, vi hade ju tidigare varit en del av en skönhetssalong, nu är vi tatueringsstudio. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Inredning, skatt och hyra i den ordningen

Bästa böckerna du läste i år?

Jag upptäckte Fredrik Backman och hans mormor hälsar och säger förlåt. Den gillade jag (även om jag ibland hoppade förbi onödiga meningar för att det skulle gå snabbare.. jag vet..) Jag vill egentligen skriva Sandra Beijers debut också, men, jag vet inte. Den var lite för lite helt enkelt. Och det var himla synd. 

Vad önskar du att du gjort mer?
Ritat och målat sånt som inte har med jobbet att göra. Och tvättat bort sminket på kvällen, det borde jag verkligen ha gjort oftare. 

Blev du kär i år?
Ja <3 I Måns.

Den bästa tv-serien?
Orange is the new black var den enda jag började se. Slutförde dock inte projektet. Annars: Lyxfällan. 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Hm. Ingen nära vän. Några från högstadiet och en från anorexigruppen. Det är så sjukt. Så gamla är vi väl inte? Är vi? Mamma och pappa fick ju också tillskott och blev föräldrar sjätte gången gilt, det räknas ju såklart!

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
alltså. Alla One direction. Samt, citerar pappa rakt av "han med huet under vanned som andas ändå"

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Klart. Det kan alltid bli bättre känns det som, även om det låter pessimistiskt. Det har ju funnits tråkiga bitar med, men generellt har jag haft ett fint år! 

Vad fick dig att må bra?
Jobbet har påverkat mig himla positivt, lite rutin och massa nya roliga saker och möjligheter. Jag har varit så glad på jobbet och stannar ibland efter att jag slutat för det känns så bra. Det, och många andra saker. Min familj såklart. Mina vänner och så. 

Vem saknade du?

Mamma och pappa och alla barnen nu när vi inte bor tillsammans. Och mina vänner, vi är i allmänhet dåliga på att ses, men har alltid roligast någonsin när någon väl styr upp nåt. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare. Definitivt gladare. 

Vilka länder besökte du?
Jag var i Norge och i Portugal. 

 

Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Förvaring i lägenheten, helt klart. Och snö! lite snö kan det väl komma tycker jag, innan vintern försvinner och våren tittar in. 

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
Datum är inte riktigt min grej. Jag tänkte skriva One direction-konserten och datumet Måns och jag bestämde som bli-tillsammans-datum. Men jag minns inte dom. 

Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Jag har ju börjat jobba dagligen, fulla dagar med tatueringen, oftast i alla fall. Och så har jag fått jobberbjudande på en fast tjänst som personlig assistent, men jag har inte vågat säga ja eller nej än. 

Och din största framgång privat?
Ehm. Framgång. Oh.. Klurig. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2014?

Firade hemma med familjen, säkten. Jag fick ju One direction biljetter och allt. 

Högsta önskan just nu?

Att någon kommer in och gör kaffe och kissar till mig. Orkar verkligen inte. 

Bästa filmen du såg i år?

Sånt minns jag inte. Jag är inte mycket för film egentligen. Mer för att köpa godis och leta upp hyrfilm, det är den bästa biten. 

För nån vecka sen fick jag ett usb-minne av en kund med en film han tyckte var sevärd. Tusk, hette den, typ en blandning mellan komedi och skräck och massa annat absurt. Det var inte min favorit under året, men en av de få jag fortfarande minns i alla fall. 

Den maträtt du åt oftast 2014?
Mackor. Jag har ju flyttat hemifrån. Mackor räknas som maträtt numera.

Vad är du mest stolt över?

Shit. Vet inte. Jag var solt som en tupp när Lykke ridit och travat alldeles själv på ridskolan. Och när Elliott sjöng sånger från förskolan och över Hannes slöjdade julklappar han avslöjade på julaftonskvällen. Stolt över att Hanna vågar och försöker. Och så blir jag lite stolt och mallig så fort någon säger att jag tatuerat nåt fint, som att mamma delar alla mina tatueringsrelateradeinlägg på facebook, tillexempel. 

Till top