nollfemnolltvå - en bildblogg.

tattoos lately, samt vädjan om hjälp.

om instagram. Permalink6
Jag har i snitt tre kunder om dagen nu, det är mycket, detgår bättre och bättre och snabbt. Dock så fotar jag inte så mycket som jag borde. Nygjorda gör tatueringarna inte sig rätt, skuggorna är mörka och det är svullet rött och blodigt - inte så snyggt. Dessutom görs alla större grejor i etapper och när en halva är fresh och en halva läkt ser det mest knasigt ut, och jag tänker att jag fotar senare, när allt är läkt. Detta "senare" händer aldrig. Tyvärr.
Jag vet att Bobby som jag jobbar med tidigare dragit ihop sina kunder på en fotokväll i studiomiljö där man en efter en fått gå in och bli plåtad, smart, men ett sånt jobb att dra ihop alla viktiga kunder på en och samma dag. Jag vet inte hur jag ska göra, men jag vet att ni är fina och smarta, right? Ingen som ligger inne på nåt supertips? Snälla?
 
#1 - - ulrika:

Kan du inte spara deras mailadresser, och be dom själva maila foto? Min bror fick en tall av dig för inte så länge sen, och han skulle säkert ställa upp :)

#2 - - Melinda - Mamma till Leo:

Hej Emilia! Linus fyller år snart och vill ha en tatuering till i födelsedagspresent! Vad tar du för pris och har du fullt så man måste boka i jättegod tid? Tänkte annars att jag bokar en tid för er att snacka om det så kan ni boka in en dag för själva tatueringen sen..annars får jag försöka sno bilden jag vet han vill ha på något vis och skicka den till dig i smyg, haha. Han ska ha ett lejon som håller ett hjärta typ och i hjärtat ska det stå Leo :)

Svar: Hej! 700/h det är relativt fritt! Tips annars att köpa presentkort och låta Linus boka själv så kan vi snacka då!
emilia

#3 - - Ellen Lindberg:

Men oj, så duktig du är!

#4 - - tommy:

fråga kunderna alla vill inte vara med ge de rabatt eller nåt så kanske de vill vara med =)

#5 - - Anonym:

Smsa, maila, fb, instagram och sätt två datum och ett par tider och kör photoshoot. Kan hjälpa till om du vill. Har köpt objektiv nu. Blev ett 40 mm 2.8 STM. Kunde inte låta bli:))

#6 - - infponline.blogg.se:

Jag är inte så smart så har tyvärr inga tips på hur du kan göra men ville bara säga att tatueringarna är så sjukt snygga :D alltså helt galet vad fina de är! Blir inte lite sugen på att skaffa fler haha xD

Till top