nollfemnolltvå - en bildblogg.

Polly Ahlgrans bilar.

Permalink4
 
Hej från jobbet med flabben full av Polly Ahlgrens bilar, så som det brukar vara numera - godisfyllt i munnen alltså, just bilar-pollyn upptäckte jag för bara någon dag sedan, och har sedan dess avverkat ett par påsar. Det är svingott. Punkt. 
 
Jag har varit ledig i tre dagar, hela kroppen skriker och säger att jag borde vara ledig mer. Ont överallt. Jag funderar på att ha semester i sommar trots allt. Vi får se. Så länge; följ mig på instagram, emilia_sgtattoo. Ni är bäst, jag saknar att blogga. 

en midsommarbild.

Permalink0
 
Vi hade sol på midsommar. Det är ju några dagar sedan nu. 
Jag och Hanna var i Brösarp hemma hos Ellekari som gick i samma klass som jag på gymnasiet. Det var vi och en himla massa andra i ett blå-orange cirkustält med kransprydda discokulor och stort dansgolv och vi hade knytmiddag med ägg och sill och lax och oliver på strå, stora glasstutar, jordgubbstårta och mandeltårta, focaccia och grillkorv och akvavit allt på samma gång. 
 
Det var byggt små mysställen lite här och där med soffor och mattor och julgransbelysning i träden. Lastpallar och brunnslock som bord och tre olika musikkällor spelandes samtidigt. 
Tält sattes upp för övernattning på bakgården och grillen var igång fast korven åt rå, på kvällen spelade vi kubb och dansade vilt och fult till musik alla kunde sjunga med i och till sådan utan sång, mot morgonen hade vi sten-sax-påse-tävling som ingen vann pågrund av bristande engagemang samt uppätna priser. Åt potatis doppad i hovmästarsås och drack te som fick silas mellan tänderna. 
Det var ljust när jag gick och la mig på ett golv täckt av madrasser och glitterkindade vänner. Hanna låg vaken hela natten i en tältsäng i köket delad med tre andra samt sovsäckar och täcken och några timmar efter jag somnat vaknade jag igen av ett ihållande midsommarfirande utanför fönstret och i tältsängen åt vi korvbröd och center till frukost. Hanna drack pepsi och Sara hittade sin passionsoda som en gåva från ovan. 
 
Vi var så trötta när vi väl kom hem, att vi gnällde och grät som små barn, men en fin midsommar var det. 

bilder från en gammal jacka,

Foto - Människor, Foto - Natur. Permalink4
Jag har en blogg. Jag har glömt det. 
Jag glömmer en del. Är lite frånvarande. Sover mycket eller inte alls. River mig i sömnen likväl som när jag är vaken. River inuti och utanpå. Ångesten så tät att den går att ta på men alldeles utan anledning. 
Det går bra för mig nu. Jag har det bra. I mina fristäder. 
 
Jag tog på mig en gammal jacka. En jag inte haft på ett tag. Hittade två hårnålar och ett minneskort i fickan. Bilder från förra sommaren. Jag tar vara på dom, bilderna, för vem vet om det ens blir någon sommar i år. Jag börjar tvivla.
Häng med mig på min(a) instagram(s) Emilia0502 och Emilia_sgtattoo 
Hugs♥
 
Till top