nollfemnolltvå - en bildblogg.

en midsommarbild.

Permalink0
 
Vi hade sol på midsommar. Det är ju några dagar sedan nu. 
Jag och Hanna var i Brösarp hemma hos Ellekari som gick i samma klass som jag på gymnasiet. Det var vi och en himla massa andra i ett blå-orange cirkustält med kransprydda discokulor och stort dansgolv och vi hade knytmiddag med ägg och sill och lax och oliver på strå, stora glasstutar, jordgubbstårta och mandeltårta, focaccia och grillkorv och akvavit allt på samma gång. 
 
Det var byggt små mysställen lite här och där med soffor och mattor och julgransbelysning i träden. Lastpallar och brunnslock som bord och tre olika musikkällor spelandes samtidigt. 
Tält sattes upp för övernattning på bakgården och grillen var igång fast korven åt rå, på kvällen spelade vi kubb och dansade vilt och fult till musik alla kunde sjunga med i och till sådan utan sång, mot morgonen hade vi sten-sax-påse-tävling som ingen vann pågrund av bristande engagemang samt uppätna priser. Åt potatis doppad i hovmästarsås och drack te som fick silas mellan tänderna. 
Det var ljust när jag gick och la mig på ett golv täckt av madrasser och glitterkindade vänner. Hanna låg vaken hela natten i en tältsäng i köket delad med tre andra samt sovsäckar och täcken och några timmar efter jag somnat vaknade jag igen av ett ihållande midsommarfirande utanför fönstret och i tältsängen åt vi korvbröd och center till frukost. Hanna drack pepsi och Sara hittade sin passionsoda som en gåva från ovan. 
 
Vi var så trötta när vi väl kom hem, att vi gnällde och grät som små barn, men en fin midsommar var det. 
Till top