nollfemnolltvå - en bildblogg.

4 tatueringar jag gjort.

Om tatueringar och att tatuera Permalink10
Jag tänkte att det skulle vara kul för er att höra mina åsikter om tatueringarna jag gör. Hälften av dessa har ni sett, hälften inte. Dessa är bara precis slumpade, såhär tänker jag:
 
1. Detta är Tobbes mal. På den gillar jag mest hur vi bara la i lite lite färg och lät majoriteten av tatueringen vara black&grey. Tobbes grejor är alltid lite extra kul att göra, av den enkla anledningen att jag får köra rätt fritt. Denna skissade jag och la upp på instagram, Tobbe paxade den först. 
2. Julias. Julia har jag bara tatuerat en gång men vi har lite nya planer på gång. Referensbilden till denna tatueringen pinnade jag för hur länge sen som helst och när Julia sen skrev och bad mig göra något liknande på henne blev jag snudd på avundsjuk. Orginalet ser ut såhär, så ja, den är väldigt lik, men ändå inte så att jag känner jag jag frångått mina riktlinjer jag skrev ner här.
3. Dessa fjädrarna är inte så himla gamla, jag har nog bara inte visat dom pågrund av att bilden inte är jättesmickrande. Fjädrar är himla roligt att göra, jag drar en linje i mitten och resten kastar jag ut på frihand efterhand. Inga riktlinjer eller bestämmelser egentligen. 
4. Detta är Liselotts mal. Flugan med ögat gjorde Liselott på min halloween-drop in förra året och den gillar jag himla mycket. Malen gjorde vi förra veckan om jag inte minns fel, även här med lite lite färg (rosa), och resten i grått. Mmhmmm!
 
Vilken är din favorit?
 
nollfemnolltvå - en bildblogg.
#1 - - Daniella Chanelle:

fjädrarna, wow!

#2 - - Robex Lundgren:

snyggt

#3 - - Louise:

Himla snygga :D jag är svag för tjädrar så nummer 3 :D

#4 - - xxcyberalienxx:

Alla var sjukt snygga. :D
Men favoriten är 1. :)

#5 - - Louie:

Åh de är så vackra allihop, kan inte välja en favorit :)

#6 - - hanna westerström:

Åh gillar verkligen den sista! Den blev superfin med det lilla rosa (hjärtögonemoji) !

#7 - - Maria Ekblad:

Åh bad fina, vad duktig du är!

#8 - - Maria Ekblad:

Åh bad fina, vad duktig du är!

#9 - - johanna:

jättesnygga!

#10 - - När Annie fotograferar i Kalifornien:

Fjädern!! Så vacker!

Till top