nollfemnolltvå - en bildblogg.

tekniska

om äventyr. Permalink2
Minns ni att jag sa att jag skulle på äventyr i söndags? Jo, det var Hanna som fick idén att ta med ungarna till tekniska museet här i Malmö. Mamma och Nella stannade hemma för egen kvalitetstid.
Var inte särskilt snygg och håret hade varit i en tofs som åkt av pga hade Lykke på axlarna.

Här är hon! Nere på golvet dock. Hon skulle veva på någon el-grej men tyckte mest att det var kul att snurra och var inte direkt intresserad av varför. 
 

Elliott och Hanna. Jag fick en mild hjärtattack när vi gjorde experiment och Elliott plötsligt var borta. Men han hade bara hittat bilar och han älskar bilar så allt var lugnt och vi kunde andas men höll på att dö ändå. Jävelskap.  
Hannes hade letat sig ut ur sin mancave. Han hade varit på tekniska för inte så länge sen alls men var nöjd och glad ändå tack vare dubbel fika och glass i solen.
 
För tre vuxna kostade inträdet 120 kronor. Barn upp till nitton (!?) gick in gratis. Så himla bra och värt. 
Nu har ju mina syskon en tendens att vara ganska så utmattande så vi gick inte igenom allt. Långt ifrån, och ändå spenderade vi upp mot fyra timmar på muséet. Brabra, tipstips om man vill göra nåt billigt och kul och lärorikt på samma gång!
 
#1 - - Fani:

Tycker det var en jättefin bild på dej! Värsta snygginen ju :)

#2 - - hanna westerström:

Satt precis och tänkte på hur duktig ikki var hela tiden. Tack så jätte för en mysig dag! Hon kunde inte sluta prata om det när vi kom hem och bad gång på gång om att få åka dit igen! I maj öppnar alla djuren på slottet och nu med akvarium (!!!), då åker vi igen tycker jag!

Svar: jaaaa klart, kör vi på! Elliott hade varit jätteledsen på kvällen för dinosaurien haha :((
emilia

Till top