nollfemnolltvå - en bildblogg.

tillbaka

om äventyr. Permalink3
Hej! Jag är tillbaka i Sverige igen efter fantastiska dagar i alperna! Jag är fylld av blåmärken, huvudvärk och längtan efter mer. Jag förlorade sju följare och en massa pengar under veckan men oj så värt. 
Jag brukar inte vara den som blir så upprymd av resor. Jag brukar åka hem med en känsla av att hemma ändå är bäst, att det blir skönt att komma hem. Denna gången känner jag mig inte färdig alls, jag var inte i närheten av mätt på Chamrousse och alla grymma människor jag fått umgås med när jag satte mig i bilen hem igår natt. Inte färdig alls med det där. Vi har haft nåt så fruktansvärt härligt och tagit dagen bara pecis som den kom, träningsvärken i hela kroppen har jag lika delar på grund av skidåkning såväl som skrattanfall. 
Nu, väl hemma känns det bra trots den våg av ångest som sköljde över mig i takt med att verkligheten närmade sig men jag kan inte riktigt hålla mig från att redan längta tillbaka. Till skidorna och festandet, vännerna, lugnet, friheten. Men fan aså. 
#1 - - Bella:

Halloj! Har faktiskt lite önskemål. Barndomskärlekar. Inte bara kändisar utan klasskompisarna och de äldre killarna på skolan när man gick i mellanstadiet.

Skulle även veta vad du fotar med och lite om ditt fotointresse!

Ha fint!

#2 - - kerstin ehrenholm:

roligt att åka skidor

#3 - - farfar:

Nu är jag lungn,bra att ni har haft kul ! älskar dig!!!!!!!!!!!

Till top