nollfemnolltvå - en bildblogg.

paris, 2

Permalink2
Hur många bilder jag hann ta med min stora kamera? En. Hur arg jag är över det? Jätte. Jättejättearg. Jag köpte en universalladdare i fotobutiken i närheten av torget lägenheten låg vid. Jag minns inte om jag nämde det i inlägget med instagrambilderna och jag orkar inte kolla efter men laddaren funkade inte fick jag nys om först på fransk mark. Lilla kameran dog inom kort.
Idag bloggar jag från min nya dator. En macbook air. Det ligger en del melankoli i luften och ganska mycket hopplöshet.  Jag dricker kaffe med extra mycket mjölk som kompensation för det svarta jag hävade i mig i morse. Allt jag skriver låter sorgligt.
Här är tre bilder från Paris medan jag springer in och ut från olika hus på tomten för att stagea reklam för loppisen vi ska ha här hemma nästa helg. Jag ska tjäna storkovan, kom till Stehag, om ni vill bidra till min personliga välfärd. 
Det där med djur, levande- men kanske framförallt ickelevande sådana blev på något underligt vis ett tema under resan. Ett bra tema tycker jag och nu har kaffet svalnat och mer mjölk får åka i för en illusion av iskaffe, det känns lite bättre då. 
Vi hörs. Och jag hoppas att ni har en fin helg. ♥
nollfemnolltvå - en bildblogg.
 
#1 - - Elina:

Bilderna var åtminstone skitballa!

#2 - - Robex Lundgren:

fränt

Till top