nollfemnolltvå - en bildblogg.

Jag behöver hjälp!

om emilia, om ytligheter. Permalink4
Hej vänner! Jag behöver verkligen er hjälp idag. Jag har suttit l ä n g e och försökt ladda upp bilder på diverse sociala medier och dom blir så hiiimla dassiga och gråa, jag förstår inte! Jag tror att problemet sitter någonstans i photoshop när jag sparar mina bilder. Dom är fina och ljusa, skarpa bra mättnad osv i programmet men så fort jag sparar - boom! Skitfula! 
 
Jag har inte ändrat några inställningar, alla kvalitetsgrejor är maxade till hundra och allt är verkligen precis som vanligt. Senast igår la jag ju upp en bild här, och den är väl inte grådassig, eller hur? 
 
Har ni varit med om något liknande? Hur fixade ni det? Snälla snälla snälla hjälp en narcissist i nöd! 
 
Tack♥
 
Follow

LÖRDAGSKAFFE.

om ätbart. Permalink1
Hej vänner ♥
Jag ska bara kasta upp ett snabbt inlägg innan jag sticker ut och panikköper en present till Elliott som fyller fyra, jag har hittat den bästa, och fulaste grejen någonsin, men ni får inte veta just nu.
Jag har haft den sämsta morgonen. Vilken annan dag som helst hade detta knäckt mig, men idag, äsch, jag har tid. Jag kokade gröten på spisen och gjorde iordning allt. Inte förrän jag knäppt ett gäng bilder på min frukost insåg jag att den var oätbar. Jag misstänker att kylskåpstemperaturen är boven i dramat, vår mjölk blir gammal sååå snabbt. Fattar inte. 
Jag hällde ut den i vasken och åt chokladen till en macka utan pålägg. Skit samma. 
 
Nyhetsmorgon tog slut, jag kastade i min bakfulla sambo ett gäng ipren och massa vatten och sen sminkade jag mig i alldeles för dåligt ljus. Det blev kaos. Och jag skojar inte ens. Jag tog så himla lång tid på mig och tänkte att IDAG ska jag vara flawless. Tvärtom. Jag fick tvätta av allt igen. Fick hudkräm i ögat och allt blev rött och ja, ni förstår. Kaos. 
 
Anyways, jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran på kalas idag så får vi se om det dyker upp något mer i helgen ♥ Ha det fint så länge! 

VISITKORT

Permalink3
Jag har såna himla i-landsproblem att landa i. Jag har införskaffat en superfin logga som jag är väldigt nöjd med, vill trycka den på allt. Visitkort blev ju en självklar första trycksak och jag väntade och väntade och det tog hur lång tid som helst innan jag fick mina guldskimrande kort. Bara för att inse att, jag stavat fel. På femhundra små kort har jag stavat fel. Eldstartare av allihop. 
Jag struntade i det ett litet tag och fyrade av några bilder på mina små felstavade underverk, istället för att gråta. Jag hade stora planer igår på allt jag skulle göra. Jag vaknade idag och hade glömt bort det mesta. Jag börjar med ett blogginlägg. 
 
Till top